Rio Ferdinand, provocat la un meci de box de un rival! "Bătălia secolului", varianta Premier League

1 lună in urmă 7

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Micah Richards (33 de ani), actualmente "expert" pentru SykSports, după ce a renunțat la cariera de fotbalist din cauza accidentărilor, a anunțat mai în glumă mai în serios că ar vrea să se întâlnească cu Rio Ferdinand într-un meci de box.

"M-am antrenat în ultimul timp, dar tehnica mea incă nu e perfectă. Deocamdată, mă antrenez doar pentru fitness. M-aș bate cu Rio, da, de ce nu? Crede că e puternic, nu?!", a spus Micah Richards, conform mirror.co.uk.

Ferdinand s-a antrenat cu un fost campion din box

Legenda lui Manchester United a făcut antrenamente specializate de 4-5 ori pe săptămână, în 2017, alături de Richie Woodhall, fost campion la "mijlocie". Ferdinand spera să îi fie permis să concureze la nivel de profesioniști, dar British Boxing Board of Control i-a refuzat cererea.

Rio a fost implicat activ în recrutarea lui Cristiano Ronaldo

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a fost unul care a fost realizat într-un timp record, asta după ce Manchester City părea sigură de înregimentarea portughezului. Totuși, mai multe legende ale clubului de pe Old Trafford s-au implicat și au reușit să-l deturneze pe Ronaldo din drumul către City.

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Printre cei care au avut influența cea mai mare a fost Rio Ferdinand, care a vorbit mereu frumos despre relația pe care o are cu fotbalistul portughez cu care a fost coleg la United între 2003 și 2009.

Etichete: premier league , box , rio ferdinand , micah richards , meci de box
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă