Richard III cu crosa de golf: piesă de teatru pusă în scenă de regizorul Eugen Gyemant

2 săptămâni in urmă 11

Regizorul Eugen Gyemant a pus în scenă o versiune adaptată a celebrei piese Richard III de William Shakespeare în care face trimitere la pasiunea pentru golf a președintelui Klaus Iohannis, potrivit Liternet.

Dacă în martie 2019, Andrei Şerban l-a transformat pe Richard în Liviu Dragnea şi l-a îmbrăcat în pamperşii lui Ion Iliescu, acum Eugen Gyemant îi pune lui Richard III în mână o crosă de golf, scrie Liternet în cronica piesei puse în scenă la Teatrul Andrei Muresanu din Sfantu Gheorghe.

Președintele Klaus Iohannis este un client fidel al clubului de golf din Pianu de Jos, Werner Keul, care are o veche relație de afaceri cu președintele Iohannis. Potrivit surselor G4Media.ro, omul de afaceri Werner Keul îi plătește chirie președintelui după ce și-a stabilit sediul firmei sale într-un imobil deținut de Iohannis.

În ultimele week-enduri, chiar și în ziua în care se împlineau șase ani de la tragedia de la clubul Colectiv, președintele a mers la golf. El i-a îndemnat pe români să practice acest sport, spunând că golful nu este deloc exclusivist.

Foto: Volker Vornehm

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă