Ricardo Grigore, scos din echipă de fanii-acționari ai lui Dinamo? Reacția lui Ionel Gane

1 lună in urmă 1

Liga 2: Farul Constanța - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, duminică, 11:30, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Mai mult, s-a auzit inclusiv faptul că fanii-acționari de la Dinamo i-ar fi sugerat antrenorului Ionel Gane să nu se mai bazeze pe el. Despre imixtiunile suporterilor în viața echipei a oferit detalii și Ioan Marin.

Ionel Gane a dezvăluit ce se întâmplă cu Ricardo Grigore, rezervă în meciul Dinamo - Viitorul 0-5

Antrenorul lui Dinamo a negat vehement un astfel de zvon, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, dar a recunoscut că Grigore nu a ajuns la un acord cu cei din DDB pentru acceptarea noilor reguli salariale.

”Este o problemă pe care nu o pot rezolva (n.r. - se referă la stadiul negocierilor dintre jucători și fanii-acționari). El știe mai bine.

Problema este că Grigore a stat accidentat la începutul pregătirii, cu entorsă de gleznă, a lipsit trei săptămâni, acum a revenit la antrenamente de vreo trei săptămâni, s-a antrenat bine, a fost titular cu Sepsi, dar apoi am apelat la cuplul Ehmann - Puljic. Și mai nou Bejan cu Elhmann.

Lipsa lui din teren nu are nicio legătură cu problemele financiare. Eu le-am promis jucătorilor că voi lua decizii legate de titularizare doar după ce văd la antrenamente. Îi voi da și lui o șansă de a reveni”, a spus Gane, la Digi Sport.

VIDEO cu reacția lui Ionel Gane legată de Ricardo Grigore

VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo - Viitorul 0-5

Etichete: ionel gane , ricardo grigore , actionari ddb , dinamo viitorul 0-5 video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă