Ricardo Grigore pune piciorul în prag! Reacție categorică după Poli Iași – Dinamo: „Nu reușim să ne trezim! Nu am respectat nimic din ce am lucrat!”

3 săptămâni in urmă 5

Dinamo a fost învinsă de Poli Iași, 0-1, în etapa 28 a Ligii 1. La finalul meciului, Ricardo Grigore, fundașul lui Dinamo, a avut o declarație fermă cu privire la felul în care s-a prezentat formația din „Ștefan cel Mare”.

Ricardo Grigore (21 de ani) este un produs al Academiei Dinamo. Acesta a fost adus, la prima echipă a clubului, în vara lui 2017.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

Ricardo Grigore, reacție categorică după Poli Iași – Dinamo

Fundașul dinamovist susține că formația roș-albă nu reșește să se „trezească”. Ba mai mult, Grigore a declarat faptul că jucătorii nu au respecatat nimic din ce au lucrat la antrenamente.

Deși, în următorul meci, Dinamo o va întâlni pe campioana CFR Cluj, Ricardo Grigore speră ca pauza impusă de jocurile echipei naționale să fie de bun augur și să scoată un rezultat bun în fața ardelenilor.

„Am făcut un meci slab. Din păcate, nu am reușit să luăm cele trei puncte. Nu reușim să ne trezim, nu jucăm ceea ce trebuie și asta se vede în rezultat. Sper ca această pauză sa fie de bun augur. Nu am respectat mai nimic din ce am lucrat. Deocamdată, eu cred că este greu să vorbim de retrogradare.

Întâlnim echipa campioană, echipă puternică, dar sper să ne pregătim bine în aceste două săptămâni și să scoatem maximul”, a declarat Ricardo Grigore, după meciul cu Poli Iași.

Gigi Mulțescu, resemnat după înfrângerea din Poli Iași – Dinamo

Tehnicianul din „Ștefan cel Mare” a declarat faptul că majoritatea jucătorilor lui Dinamo au greșit și a comparat golul primit cu unul din „curtea scolii”. Mulțescu susține că le-a ridicat moralul jucătorilor, odată cu venirea lui pe banca echipei, însă este supărat pentru faptul că acest lucru nu s-a văzut și în teren.

„Meciul l-am pierdut în prima repriză, când am avut vreo 4-5 oportunități. Sigur că lucrurile au mers mai rău în repriza a doua, jucătorii, care au intrat, nu au adus un plus. Au fost niște nerealizări, majoritatea jucătorilor au greșit. Întradevăr, problemele au fost mari, cum a fost la gol, ca în curtea școlii. Am încercat să le ridic moralul, pentru că erau căzuți. Lucrurile se așezaseară puțin și îi văzusem mai încrezători, dar trebuie să arăți și în teren, nu numai din gură. E foarte bine venită pauza pentru noi, trebuie să recuperăm jucătorii accidentați”, a declarat Gigi Mulțescu, la finalul meciului cu Poli Iași.

The post Ricardo Grigore pune piciorul în prag! Reacție categorică după Poli Iași – Dinamo: „Nu reușim să ne trezim! Nu am respectat nimic din ce am lucrat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă