Ricardo Grigore, prima reacție după scandalul declanșat de petrecerea cu manele + Dinamo poate ajunge pe loc direct retrogradabil: „Numai eu știu prin ce am trecut!”

1 lună in urmă 19

Ricardo Grigore a marcat pentru Dinamo, dar echipa lui Gigi Mulțescu a fost umilită în ultimul meci din sezonul regular, 1-3 cu Academica Clinceni. Fundașul din Ștefan cel Mare a refuzat să comenteze pe marginea scandalului provocat de petrecerea cu manele de la ziua sa de naștere.

Dinamo pierde lamentabil cu Academica Clinceni, 1-3, iar echipa lui Gigi Mulțescu riscă să ajungă pe loc direct retrogradabil. Ricardo Grigore a salvat seara câinilor, cu un gol în repriza secundă.

Fundașul a refuzat să comenteze imaginile cu petrecerea cu manele ajunse în spațiul public și prezentate în exclusivitate de ProSport.

Ricardo Grigore, prima reacție după ce a petrecut cu manele + Dinamo poate ajunge pe loc direct retrogradabil: „Numai eu știu prin ce am trecut!”

„Asta nu este bine pentru noi, ne-am pierdut încrederea. S-a văzut că n-am avut o reacție în prima repriză. A fost lipsă de responsabilitate, de marcaj. Nu era Mister încântat, ne-a spus să ne calmăm.

Treceme printr-o perioadă foarte dificilă, iar cuvintele nu sunt de folos în acest moment”, a declara Grigore la finalul meciului cu Academica.

Ricardo Grigore a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie și a pus-o de o petrecere de zile mari. Și-a chemat mai mulți colegi de la Dinamo la el și a dat drumul la party. Cântărețul de manele Marius Babanu a fost cel care a întreținut atmosfera, fiind întrerupt în dese rânduri de Florin Bejan sau Robert Moldoveanu, care s-au ocupat de dedicații. La petrecere au mai fost Paul Anton și Mihai Eșanu.

„Nu vreau să îmi comentez viața personală în spațiul public, este viața mea personală. Nu vreau să comentez. Îmi cer scuze dacă deranjez pe cineva, dar nu vreau să comentez.

Cred că se va rezolva problema cu banii, ne-am primit din salarii. Mai important în acest moment este evoluția noastră. Eu spun că ar trebui să dăm drumul la muncă mai mult și să ne concentrăm pe meciul de Cupă mai mult”, a spus fundașul.

„Dar, la ce situație este în clasament, ne îngrijorează și pe noi. Dar vom vedea ce va urma. Doar eu știu prin ce am trecut anul trecut, unii m-au arătat cu degetul, alții m-au feliciat, dar nu aveam nevoie de felicitările nimănui.

Nu mai vreau să trec și anul acesta prin ce am trecut anul trecut.

Când vine vorba despre suporteri, cuvintele sunt prea mici. Sunt niște oameni senzaționali, care dau totul pentru a salva acest club, să nu dispară un brand ca Dinamo”, a încheiat Ricardo Grigore.

Dinamo – Academica Clinceni! ECHIPELE DE START

Dinamo: Kongshavn – Creţu, Puljic, Albentosa, Grigore – Ehmann – Sorescu, Gol, Achim, Fabbrini – Blejdea
Rezerve: Mitrovic – Stan, Nepomuceno, Bani, Morsay, Stere, Moldoveanu, Akpala, Mihaiu
Antrenor: Gigi Mulțescu

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Gardoş, Nichita, Dobrescu – Moulin, Cebotaru – Cordea, Rusescu, Longher – Chunchucov
Rezerve: Ureche, Achim, Bilali, Chandarov, Tănase, Markovic, Ventura, Andronic, Dumitriu
Antrenor: Ilie Poenaru

The post Ricardo Grigore, prima reacție după scandalul declanșat de petrecerea cu manele + Dinamo poate ajunge pe loc direct retrogradabil: „Numai eu știu prin ce am trecut!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă