Ricardo Grigore, petrecere de pomină cu manele și dedicații! Jucătorii lui Dinamo au aruncat cu banii pe lăutari + Suspendații Bejan și Anton au fost și ei prezenți: „Dacă nu era el, nu eram în Liga 1” | VIDEO

1 lună in urmă 276

Ricardo Grigore a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie și a pus-o de o petrecere de zile mari. Și-a chemat mai mulți colegi de la Dinamo la el și a dat drumul la party. Cântărețul de manele Marius Babanu a fost cel care a întreținut atmosfera, fiind întrerupt în dese rânduri de Florin Bejan sau Robert Moldoveanu, care s-au ocupat de dedicații. La petrecere au mai fost Paul Anton și Mihai Eșanu. 

Florin Bejan și căpitanul Paul Anton au fost eliminați în meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, dar au ales să fie alături de Ricci la ziua sa de naștere. Astfel, cei doi eliminați nu vor fi pe teren în această seară când „câinii” întâlnesc Academica Clinceni, de la ora 20:30. Pe YouTube a fost postat un clip în care apar mai mulți jucători de la Dinamo la petrecerea lui Ricardo Grigore, unde a cântat Marius Babanu și s-a lăsat cu dedicații de sute de euro.

Bejan a dat startul dedicațiilor, Ricci a continuat!

Deși sunt neplătiți din luna ianuarie, jucătorii lui Dinamo prezenți la petrecerea de ziua lui Ricardo Grigore nu s-au dat la o parte din a arunca mai multe sute de lei pe lăutarul Marius Babanu.

Florin Bejan a fost cel care a deschis recitalul dedicațiilor. Marius Babanu i-a făcut atenți imediat pe cei prezenți: „De la Bejan pentru toată lumea prezentă. Pentru Ricci și Alexandra lui. Să trăiască Ricci! La mulți ani! Pentru cel mai dulce caracter. Și pentru Eșanu frățiorul lui.

Pentru Anton, pentru Moldoveanu, pentru Eșanu și Bejan bineînțeles. Și pentru toată familia lor. Pentru Ricci și cel mai frumos caracter Gheorghe”.

Ricardo Grigore n-a rămas nici el dator și a mers la lăutar pentru a da și el o vorbă dulce: „Pentru toată familia lui Ricci. I-auzi ce spune Ricci”. Fostul căpitan dinamovist și-a încheiat dorința spusă la urechea cântărețului cu un sărut pe gâtul lăutarului.

Moldoveanu, recunoscător tatălui lui Ricci: „Dacă nu era el, eu nu eram în Liga 1”

Într-un moment de sinceritate maximă, Robert Moldoveanu (22 de ani) a dat și el o dedicație, iar lăutarul s-a conformat și a spus totul în microfon: „De la Moldoveanu pentru mama lui, pentru familia lui, pentru tăicuțul lui, pentru toată familia lui Ricci. Pentru tata lui, puterea lui. Dacă nu era Gheorghe (n.r. tatăl lui Ricardo Grigore), el nu mai era acum la Liga 1. De la Moldoveanu pentru toți băieții de la Dinamo, se știe!”

Eșanu a dat cu sutele de lei!

Marius Babanu a anunțat apoi: „Mai avem o melodie la cererea lui Ricci: «nu m-am vândut pe avere»”. Piesa l-a uns pe suflet pe portarul Mihai Eșanu (22 de ani), care a scos imediat câteva sute de lei pentru lăutar.

„De la Eșanu două milioane pentru Ricci și familia lui. Și pentru băiatul lui care vine pe drum. Și pentru nevasta lui, viața lui, regina lui. 3 milioane pentru toată echipa Dinamo, pentru Deian Sorescu, pentru Florin Bejan și pentru Roberto. Până la 5 milioane pentru toți invitații să ne simțim bine aici la Gheorghe în casă”, și-a continuat Marius Babanu recitalul.

Ricci, sticlă de vodcă personalizată și un moment emoționant!

În imaginile postate pe YouTube se vede și o sticlă de vodcă personalizată cu numele lui Ricci. Pentru că atmosfera devenise extrem de emoționantă, Ricardo Grigore a dorit să explice de ce plânge la interviuri când pierde Dinamo: „Eu pun suflet, cum pun și la interviuri. Chiar dacă mai plâng să nu creadă nimeni că sunt slab. Iubesc prea mult oamenii”.

The post Ricardo Grigore, petrecere de pomină cu manele și dedicații! Jucătorii lui Dinamo au aruncat cu banii pe lăutari + Suspendații Bejan și Anton au fost și ei prezenți: „Dacă nu era el, nu eram în Liga 1” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă