Rezultatul care o ambiționează și mai tare pe Gabriela Ruse. Ce spunea, în glumă, la finalul meciului cu Jasmine Paolini

3 săptămâni in urmă 10

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

La finalul partidei cu Jasmine Paolini, Gabriela Ruse declara, în glumă, că dacă România nu va reuși să câștige ultimele două jocuri, care ar fi menținut-o în Grupa Mondială, ceea ce nu s-a întâmplat, Mihaela Buzărnescu fiind învinsă de Elisabeta Cocciaretto în meciul 4, nu se va mai întoarce la Cluj.

Ce a spus Gabriela Ruse după victoria cu Jasmine Paolini

A fost al treilea meci pe care-l joc contra lui Jasmine, dar nu se compară meciurile din Fed Cup cu celelalte. Aici totul ținea doar de mine, eu greșesc, eu câștig.

Acum e 1-2, intră Mihaela Buzărnescu, sperăm la o nouă victorie, suntem o echipă, ne rugăm să ne țină toți pumnii, sperăm să producem surpriza, pentru că e deja a doua oară, dacă nu reușim să câștigăm nici acum, nu mă mai întorc la Cluj (n.r. râde)”, declara Gabriela Ruse înaintea meciului Mihaelei Buzărnescu cu Elisabeta Cocciaretto, încheiat 5-7, 6-7 (5).

Pentru Gabriela Ruse, barajul cu Italia a reprezentat a doua acțiune la echipa de Billie Jean King Cup a României. La debutul de anul trecut, România a fost, de asemenea, învinsă, de Rusia, într-o confruntare decisivă pentru calificarea la turneul final al competiției.

Dacă în acest an a jucat un singur meci și a câștigat, în februarie 2020, tot la Cluj, Gabriela Ruse a disputat două partide pentru România, ambele pierdute, 1-6, 4-6 cu Ekaterina Alexandrova și 3-6, 2-6 în jocul decisiv, cel de dublu, alături de Jaqueline Cristian, împotriva perechii formate din Anna Kalinskaya și Anna Blinkova.

Etichete: romania italia , baraj fed cup , gabriela ruse , billie jean king cup
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă