Rezultate alegeri locale Constanța | Cine ar putea câștiga Primăria Constanța

5 luni in urmă 22


Rezultate alegeri locale Constanța. Primele rezultate parțiale privind alegerile locale în Constanța urmează să apară după ora 21.00, ora la care secțiile de votare din întreaga țară s-au închis.


Cu câteva zile înainte de vot, duelul se ducea în trei. PSD candidează cu actualul edil, Decebal Făgădău, în timp ce PNL mizează din nou, ca și acum patru ani, pe senatorul Vergil Chițac.


“Am votat pentru constănţeni, pentru cei care vor lucruri normale, precum locuri de joacă, spaţii verzi, spitale şi multe, multe altele. Am votat pentru schimbare, una necesară, de care e nevoie. Am votat în interes public şi nu în favorarea grupurilor de interese. În Constanţa se va produce o schimbare istorică”, a declarat Vergil Chiţac, candidatul PNL la Primăria Constanța.


Outsider-ul acestui an vine de la USR: deputatul Stelian Ion.


„Am votat în primul rând pentru Constanța, ca tinerii să nu mai plece din oraș. Pleacă generații rând pe rând, după ce termină liceul, vrem să le dăm o șansă să rămână aici, să își întemeieze familii, să aibă un job bun, să le placă să stea aici. Mă încearcă o senzație foarte puternică, ca înaintea unui examen. Mă simt ca atunci când sunt în fața judecătorului să caut dreptate. Simt că ne recuperăm demnitatea pe care ani de-a rândul ne-au terfelit-o alții.”, a declarat candidatul USR pentru Primăria Constanța.


La șefia CJ Constanța se bat vechiul lider al PSD Felix Stroe și liberalul Mihai Lupu. 


La ora 20.00, prezența la vot în județul Constanța era de 44,56 %, mai scăzută decât în urmă cu 4 ani, când la aceeași oră 47.21% dintre alegători și-au exprimat opțiunea.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă