REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Traian Băsescu: "N-am ajuns ca Tăriceanu. Firea să ştie că nu e ca la Geoană dimineaţa"

5 luni in urmă 36

Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a primit aproape 8% procente din voturile electoratului, conform exit-poll-ul Sociopol, după ce Primăria Capitalei a fost câştigată de Nicuşor Dan.

"PMP nu poate sa fie decat multumit. Practic, am realizat scorul de la europarlamentare, ne-am fi dorit mai mult. Suntem multumit, din partidele mici am devenit cel mai mare partid, ceea ce e o mare victorie. Bine că nu am ajuns ca Tăriceanu şi Pro România. 

Vreau să-l felicit pe Nicuşor Dan, e noul primar. Am văzut că doamna Firea speră ca spre dimineaţă să se schimbe numărătoare, nu e ca la Geoană dimineaţa, e treaba sigură. Doamna Firea aţi pierdut, mergeţi acasă, la copii sau vă întoarceţi înapoi la trustul lui Voiculescu să mai transferaţi bani de la Crescent", a declarat Traian Băsescu, duminică noapte.

"Sper că Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu își retrage cele peste 400 de procese. Eu sper că nu va fi un primar care să fie în proces cu Primăria Capitalei. Va face scurtă la mână cu cererile de renunțare, dar trebuie să facă acest lucru. Eu sper că Orban va internaliza că are doar 17% la Consiliul General. Când își va da seama că trebuie să negocieze cu Barna pentru orice, atunci va avea dureri de cap. Orban abia mâine dimineață o să-și dea seama de rezultatul alegerilor, că este doar al treilea în București. Să zică bogdaproste că a luat Blaga PDL-ul și i l-a dus acolo, că altfel era el în locul nostru și noi în locul lor. Dragii mei, eu mă duc să-mi fac valiza, că am serviciu și mă duc la Bruxelles, acolo este nevoie de părerea mea prețioasă", a mai spus Traian Băsescu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă