Revolta unui manager important din Premier League: „E un program absurd. Cum să jucăm la nici 48 de ore distanță cu Manchester City și Liverpool?”

3 săptămâni in urmă 19

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021, 10:23 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 10:28

Brendan Rodgers (48 de ani), managerul lui Leicester, se plânge de programul din ultima parte a lunii decembrie. 

Leicester are un sezon mult sub așteptări, departe de obiectiv, clasarea în top 4. Rezultatele modeste pot și puse și pe seama problemelor de lot. Brendan Rodgers a folosit o linie de fund improvizată la meciul de duminică, împotriva lui Manchester City, și a încasat 6 goluri. 

 „Nu-mi pasă cum ai jucat, eu nu accept așa ceva!”

Manchester United

Gestul lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Newcastle n-a trecut neobservat: „Nu-mi pasă cum ai jucat, eu nu accept așa ceva!”

Marți seara, la 48 de ore distanță, „vulpile” primesc vizita lui Liverpool, echipa cu cea mai bună ofensivă din Premier League. Managerul britanic nu înțelege modul în care au fost făcute programările.

Brendan Rodgers, înainte de Leicester - Liverpool: „E absurd!”

„E un program absurd. Știm cu toții că fotbaliștii au nevoie de 72 de ore de recuperare între meciuri. E absolut ridicol. Cum să ne oblige să jucăm marți, la nici 48 de ore distanță, contra lui Liverpool?

Asta e. Trebuie să ne prezentăm. Nu avem timp de niciun antrenament, doar puțină refacere. Putem doar să facem o analiză video”, a spus Rodgers, potrivit The Guardian

Managerul lui Leicester a evidențiat și avantajul evident al adversarei. Trupa lui Jurgen Klopp a jucat ultimul meci în urmă cu 6 zile, chiar contra lui Leicester, în Cupa Ligii Angliei: „E un mare plus pentru ei. Au avut timp să recupereze toți jucătorii. Cu asta trebuie să ne confruntăm”.

VIDEO Rezumatul meciului Manchester City - Leicester, scor 6-3

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce se mai întâmplă cu transferul lui Dennis Man: „Decizia e la președintele Krause. Va ține 13 milioane pe bancă sau va vinde pe mai puțin?”

Lewandowski a ratat și titlul de „Fotbalistul anului 2021” la Globe Soccer Awards » 9 premii decernate la Dubai

Playtech: Raed Arafat, anunț BOMBĂ despre demiterea sa. Cine îl poate da afară: „Se fac presiuni să fiu dat jos”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă