Revoltă la Dinamo! Juan Camara și Aleix Garcia refuză să se prezinte la echipă! Ce i-au transmis lui Jerry Gane + Reacția antrenorului

1 lună in urmă 27

Juan Camara și Aleix Garcia refuză să revină sub comanda lui Jerry Gane. Cei doi i-au transmis antrenorului că așteaptă rezolvarea problemelor oficiale. În caz contrar, nu se vor prezenta la echipă.

Continuă exodul de la Dinamo. După Isma Lopez, Borja Valle, Tomas Mejias și Alexander Gonzalez, a venit și rândul lui Abdoulaye Ba să își ia adio. Fundașul senegalez s-a despărțit de roș-albi după doar trei meciuri jucate în cele trei luni petrecute la București.

„Câinii” sunt aproape să își ia la revedere și de la Juan Camara și Aleix Garcia. Jerry Gane a declarat că îi așteaptă la antrenamente, dar aceștia au transmis că nu se vor prezenta la echipă până când nu vor fi rezolvate o parte din problemele financiare.

Revoltă la Dinamo! Juan Camara și Aleix Garcia refuză să se prezinte la echipă! Ce i-au transmis lui Jerry Gane

„Mi-au transmis clar asta, speră și ei, ca noi toți de altfel, să se rezolve cât mai grabnic. Am vorbit cu ei, așteaptă ca managementul clubului să soluționeze situația financiară. Ei așteaptă”, a declareat Jerry Gane pentru GSP. Staff-ul tehnic îl așteaptă și pe Ante Puljic, care a avut probleme cu revenirea din Croația. Fundașul se arată însă sceptic în privința continuării în Ștefan cel Mare.

„N-am decis ce se va întâmpla cu viitorul meu, dar este extrem de greu să continuu în actuala situație, de anormalitate. Ceea ce am trăit în 2020 la Dinamo n-am văzut și auzit în viața mea. OK, multe cluburi au probleme cu banii, dar incredibil cum este la Dinamo”, a declarat Puljic cu două zile în urmă.

Jerry Gane spune că fundașul va face vizita medicală și va intra în programul echipei:

„Puljic trebuie să ajungă azi după-amiază și, probabil, va fi la vizita medicală. Eu? Încă rezist! Cu munca, muncim cu toții la Săftica”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Juan Camara este pe lista celor de la Universitatea Craiova, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Spaniolul cu două goluri în tricoul lui Dinamo va fi înlocuit, cel mai probabil, cu Andrei Blejdea. Fostul junior al roș-albilor s-a despărțit de FC Argeș și a revenit acasă. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de către ProSport.

Rene Hinojo, jucătorul care poate băga Dinamo în faliment

Dinamo are probleme și cu Rene Hinojo. Portarul nu vrea să renunțe la restanțele salariale și încă nu ar fi ajuns la o înțelegere cu suporterii din programul „Doar Dinamo București”.

Cum a ajuns la 37 de ani, Rene își permite să stea acasă și să aștepte o soluție din partea FIFA într-un proces cu gruparea din „Ștefan cel Mare”, care ar putea duce la falimentul clubului.

The post Revoltă la Dinamo! Juan Camara și Aleix Garcia refuză să se prezinte la echipă! Ce i-au transmis lui Jerry Gane + Reacția antrenorului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă