Revoltă într-o comună sibiană, după ce sute de case au rămas fără curent. Primar: „Dușmanii politici îmi fac rău”

3 săptămâni in urmă 21

Sute de oameni din satul Vurpăr, județul Sibiu, s-au adunat în prima zi din an în fața Primăriei, supărați din cauza faptului că nu au curent electric. De la Crăciun, furnizarea se întrerupe din jumătate de oră, imediat după ce pleacă echipele de intervenție, informează publicația locală Ora de Sibiu. Primarul PER Liviu Toma, ales anul trecut, susține că este o conspirație a „adevarilor politici”. Comuna are 2.500 de suflete.

„Oamenii sunt nemulțumiți, normal. De Crăciun, s-a întâmplat la fel. Se lua curentul, chemam echipa, după jumate de oră pica iarăși. Câteva zile a fost bine, de pe 31 decembrie, de la ora 5.00, se întâmplă la fel. Acum am chemat iarăși de la Electrica. Au zis că se face un scurt undeva”, a declarat primarul Liviu Toma în fața oamenilor strânși pe 1 ianuarie în fața primăriei.

„Le fac rău oamenilor, că au carne în frigidere…”

Pe de altă parte, edilul pretinde că totul este o vendetă politică: „Eu cred că este un șantaj. Cei care au pierdut la alegeri se răzbună acum. Dar dușmanii politici nu îmi fac mie rău, le fac oamenilor, că au carne în frigidere”.

Curentul care se întrerupe frecvent afectează 300 de case.

Pentru ca lucrurile să nu degenereze, la Vurpăr a ajuns și o echipă de jandarmi.

 „Dușmanii politici îmi fac rău”Foto: Ora de Sibiu

Oamenii îi așteaptă, din nou, pe cei de la Electrica, pentru a le rezolva problema.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă