Revoltă în Serbia după ce Novak Djokovic a fost interzis în Australia. „Ieșiți în stradă! Totul este politic!”

2 săptămâni in urmă 21

O adevărată revoltă a început în Serbia, toate acestea după ce jucătorul de tenis Novak Djokovic a fost interzis în Australia.

Liderul din clasamentul ATP nu va avea șanse să își apere trofeul câștigat la Australian Open 2021, după ce a aflat că nu are dreptul autorităților de la Antipozi de a intra pe teritoriul țării.

Asta nu e tot! Autoritățile din Australia au decis să îi anuleze viza jucătorului de tenis din Serbia și să îi ceară să părăsească cât mai repede țara deoarece nu este vaccinat împotriva COVID-19.

Revoltă în Serbia după ce Novak Djokovic a fost interzis în Australia

Presa din Serbia a răbufnit după aflarea veștii că Novak Djokivic nu poate să participe la Australian Open 2022, toate acestea după ce a fost interzis în țară. Totodată, marii sportivi au de gând să boicoteze turneul de la Melbourne.

„Australienii au făcut o greșeală în legătură cu cel mai bun jucător de tenis din lume și l-au interzis în țară, fără să-i permită să își apere trofeul de la Melbourne. Dacă Novak Decide să revină în Serbia după această dezamăgire trăită, portalul Telegraf vă invită pe voi, cetățenii, să ieșiți în stradă și în piețe pentru a îi arăta cât de mult înseamnă pentru noi”, a scris publicația sârbă Telegraf.

„Autoritățile din Australia au cedat presiunii publice, iar Novak Djokovic a fost interzis la Australian Open din cauza faptului că autoritățile s-au temut de reacțiile negative ale oamenilor. Întregul circ a durat 8 ore, dar, în cele din urmă, imaginea politică a fost decisivă”, a scris și Blic.

La mai bine de 36 de ore de la momentul în care a decolat spre Australia, sârbul Novak Djokovic a fost anunțat că va fi deportat, iar viza sa a fost anulată. Astfel, jucătorul de tenis din Serbia nu va avea șansa să își apere titlul cucerit la Australian Open 2021.

The post Revoltă în Serbia după ce Novak Djokovic a fost interzis în Australia. „Ieșiți în stradă! Totul este politic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă