Revoltă în familia Elenei Răducanu, ucisă în Spania: "Vața unui român valorează mai puțin decât libertatea unui spaniol"

1 lună in urmă 3

După ce o rusă a bărbatului a plătit cei 15.000 de euro, spaniolul a părăsit închisoarea Picassent.

Pentru Gavril Răducanu și restul familiei tinerei românce ucise, această eliberare denotă faptul că "acuzatul a fost considerabil favorizat".

"Sora mea, o ființă nevinovată cu un copil inocent în pântece, merită toată protecția și respectul legislației spaniole. Ne-au lăsat fără speranță în Justiție. Avem sentimentul că ne ignoră pentru că nu suntem de origine spaniolă", a declarat Gavril Răducanu, fratele Elenei.

Isabell, în timpul unei vizite în România, cu fratele, mama și o nepoată

.levante-emv.com

Bărbatul spune că este foarte nedrept ca persoana acuzată de uciderea surorii şi nepoatei lui să fie eliberat, mai ales când există atât de multe dovezi care îl acuză.

"Nu înțelegem ... Se pare că viața unui român valorează mai puțin decât libertatea unui spaniol. Este, de asemenea, o greșeală, care ne-a rănit profund pe familia mea și pe mine. Există dovezi considerabile că el este presupusul autor al crimei. Există probe ADN, care sunt mai puternice decât mărturia unor martori, iar acest lucru nu a fost luat în considerare atunci când a fost pus în libertate", a mai spus fratele lui Isabell, care încearcă să caute dreptate în numele întregii familii.

Elena Răducanu a fost înjunghiată de 37 de ori

Isabell Elena Răducanu a fost ucisă la 11 iunie 2019. A fost sugrumată și înjunghiată de 37 de ori, în apartamentul ei din Xàtiva, Spania.

Tânăra româncă era însărcinată în șase luni. Atât ea, cât şi fetiţa ei nenăscută, au murit.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

isabell elena raducanu romanca romanca ucisa romanca ucisa spania

Top știri

 "Este vina aplicaţiei TikTok"

1

Extern • pe 15.03 la 15:59

Poliția italiană a deschis o anchetă pentru investigarea sinuciderii unei fetiţe de 12 ani, găsită spânzurată duminică seara, în baia dormitorului ei, în Ivrea, lângă Torino. Aceştia cred că ar putea fi vorba despre o altă provocare pentru aplicaţia TikTok; cu toate acestea, nu există nicio dovadă în acest sens, au spus ei. Fata a fost găsită de tatăl ei, în baia casei, care a sunat disperat la salvare. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

TV

Comedianţii Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu

TV • ieri la 15:20

Galerie foto

Comedianţii Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu, dar şi fraţii vloggeri Munteanu, printre invitaţii speciali de astăzi, de la 20:30, la Antena 1

Luni seara, Chefi la cuțite s-a situat din nou în topul preferințelor telespectatorilor. Conform Kantar Media, show-ul de cooking...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă