Revine Nicolae Badea la Dinamo? „El face totul acolo, dar nu vrea să își asume!”

1 lună in urmă 15

Dumitru Dragomir (75 de ani) a vorbit despre implicarea lui Nicolae Badea, fostul acționar de la Dinamo, la formația din „Ștefan cel Mare”.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că afaceristul în vârstă de 72 de ani este în continuare în spatele echipei antrenate de Dario Bonetti.

Deși în nenumărate rânduri a transmis că nu are de gând să se întoarcă la gruparea din „Ștefan cel Mare”, Nicolae Badea susține Dinamo din punct de vedere financiar.

Dumitru Dragomir, despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo

Dumitru Dragomir susține că a fost sunat de către Nicolae Badea, iar acesta i-a cerut să facă un preț bun pentru ca echipa din „Groapă” să stea la hotelul său, toate acestea deoarece el va plăti totul.

„Nicu Badea face totul la Dinamo. El i-a dat telefon fiului meu, ne-a cerut să facem un preț bun, iar el plătește cazarea, masa, tot ce ține de Dinamo. Nu vrea să își asume”, a spus Dumitru Dragomir pentru emisiunea „DigiSport Matinal”.

Nicolae Badea în perioada în care era acționarul echipei Dinamo București

 

 

 

 

Ce avere are Nicolae Badea

Nicolae Badea a fost acționarul lui Dinamo până în 2013, atunci când i-a cedat echipa lui Ionuț Negoiță. Născut în Galicea Mare, Dolj, afaceristul a investit în companii din domeniul IT și a dezvoltat și afaceri imobiliare, în domeniul hotelier sau telefonie mobilă. Totodată, Nicolae Badea este proprietarul pe România a trei francize foarte cunoscute la nivel mondial.

Afaceristul a adunat o avere importantă în toți acești ani. Conform TOP 300 Capital, Nicolae Badea figura în 2020 cu o avere estimată la aproximativ 94 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir îl critică pe Răzvan Zăvăleanu

Dumitru Dragomir a vorbit și despre Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, și îl acuză pe acesa pentru modul în care gestionează situația de la formația din „Ștefan cel Mare”.

„Am înțeles cu administratorul are 10.000 de euro salariu și mai câștigă și din vânzarea jucătorilor. Nu e normal. Așa să plece toți și să rămână el”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată mai sus.

The post Revine Nicolae Badea la Dinamo? „El face totul acolo, dar nu vrea să își asume!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă