Revine Marius Șumudică în Turcia, după plecarea de la Rizespor? „Era spectaculos! Nu va sta mult în vacanță!”

2 luni in urmă 5

Marius Șumudică (50 de ani) s-a despărțit de Rizespor și a revenit în România, însă Cornel Sfaițer, președintele clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, este convins că antrenorul român nu va rămâne prea mult fără angajament.

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Rizespor, după ultimul eșec din prima ligă a Turciei, scor 1-2 cu Kayserispor, fosta echipă a lui Dan Petrescu.

La revenirea în România, Marius Șumudică și-a recunoscut eșecul și a promis: „Niciodată nu voi mai prelua o echipă dim mers”.

Cornel Sfaițer, despre Marius Șumudică

Prezent la ședința de joi, ce a avut loc la sediul Ligii Profesioniste de Fobtal, pe tema implementării VAR în Liga 1, Cornel Sfaițer a vorbit, printre altele, despre revenirea lui Marius Șumudică în România.

Oficialul lui Sepsi Sfântu Gheorghe regretă demisia lui Marius Șumudică, însă este convins că antrenorul român nu duce lipsă de oferte și chiar crede că ar putea reveni în Turcia, pentru o a treia experiență, după cele de la Gaziantep și Rizespor.

„E păcat! Șumudică era spectaculos în fotbalul din Turcia. A avut rezultate de lăudat. Vedeți că e complicat și acolo de la un club la altul. Puțini antrenori au reușit. A fost printre antrenorii care au reușit, după Mircea Lucescu. Puțini români reușesc în campionatul Turciei. Îmi pare rău! Era pe un drum bun, dar sunt sigur că o să îl mai caute și alte cluburi din Turcia, pentru că a demonstrat, a antrenat. Probabil are nevoie de o pauză, dar sunt sigur că Șumudică nu va sta mult în vacanță”, a spus Cornel Sfaițer, după Adunarea Generală de la LPF.

Marius Șumudică a adunat la Rizespor opt meciuri fără victorie, după ce la Gaziantep a avut o serie de 15 meciuri fără eșec.

Marius Șumudică, epuizat după două eșecuri în Turcia: „Nu mai am energie!” + Promisiunea antrenorului la revenirea în România: „Nu mai fac asta niciodată”

The post Revine Marius Șumudică în Turcia, după plecarea de la Rizespor? „Era spectaculos! Nu va sta mult în vacanță!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă