Revine Balotelli în Anglia? Reacția unui fost coleg: ”Nu-l vreau aproape de casa mea, mi-a aprins artificii în bucătărie”

3 luni in urmă 1

Liga 2: FC U Craiova 1948 - Metaloglobus, marți, 17:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

Văzut în 2010, când câștiga Champions League cu Inter Milano, drept o mare speranță a fotbalului mondial, Mario Balotelli a ajuns să se antreneze cu Franciacorta, echipă din liga a patra italiană. Liber de contract după despărțirea de Brescia, atacantul a fost pe lista mai multor echipe. Barnsley, locul 13 din Championship, sau Vasco da Gama, din Brazilia, sunt ultimele două cluburi care s-au interesat de fostul internațional italian.

Micah Richards, fost coechipier și bun prieten cu Mario Balotelli, a glumit despre o posibilă revenire a lui ”SuperMario” în Albion: ”Nu vreau să vină aproape de locuința mea, să aprindă din nou artificii în bucătăria mea, așa cum a făcut-o când eram colegi la Manchester City acum câțiva ani. Totuși, glumesc. Se pare că Mario se îndreaptă spre Brazilia, nu Barnsley. În orice caz, mi-ar plăcea să-l revăd în fotbalul englez și suntem încă prieteni foarte buni. Mă invită în continuare în Italia și el este binevenit să vină să mă vadă oricând vrea, după ce se termină pandemia de coronavirus”, a declarat Richards pentru BBC.

Roberto Mancini: ”Îmi pare rău să-l văd așa. Îl iubesc pe Balotelli”

"Îmi pare rău să-l văd pe Balotelli așa. Îl iubesc și sper mereu că ceva bun i se va întâmpla", a spus Roberto Mancini. Vorbele selecționerului Italiei, spuse atât de apăsat, nu par să prevestească vremuri prea bune pentru Balotelli și se pare că atacantul ar avea unele probleme.

În urmă cu 10 ani, în august 2010, Manchester City plătea 29,5 milioane de euro pentru transferul lui Balotelli de la Inter. Acum, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, cota lui Balotelli a ajuns la doar 3 milioane de euro. În ultimul sezon, cât timp a jucat la Brescia, Balotelli a marcat 5 goluri.

În cariera sa, Balotelli a jucat la Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpol, Nice, Marseille și Brescia. Etichete: mario balotelli , transfer balotelli , micah richards , richards balotelli
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă