Revenită la tenis după 14 luni de pauză, Patricia Țig a câștigat două trofee la un singur turneu. Românca și-a spulberat adversara în finală

6 zile in urmă 27

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 14:51

165 citiri

Jucătoarea română de tenis Patricia Ţig a revenit în competiţie după o pauză de mai bine de 14 luni şi a câştigat ambele titluri, la simplu şi dublu, în turneul ITF de la Varna (Bulgaria), dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Ţig, care nu mai jucase de la finalul lunii iunie 2021, când era învinsă în primul tur la Wimbledon de rusoaica Daria Kasatkina, cu 6-0, 3-6, 6-3, a dispus, duminică, în finala de simplu de la Varna de croata Lucija Ciric Bagaric, cu 6-1, 6-0.

În finala de dublu, desfăşurată sâmbătă, Ţig şi Maria Toma au trecut de principalele favorite, Melis Sezer (Turcia)/Iulia Stamatova (Bulgaria), cu 6-4, 6-4.

O altă româncă a câştigat duminică un turneu ITF, Karola Patricia Bejenaru, la Melilla (Spania), după 7-5, 6-1 în finala cu americanca Amy Zhu.

Aceasta este primul titlu la simplu cucerit de Bejenaru (25 ani, 768 WTA), care are însă zece titluri ITF la dublu, ultimul câştigat vineri chiar alături de Amy Zhu, la Melilla.

Nu a mai evoluat de anul trecut de la Wimbledon. Dar nu a renunțat la tenis și acum încearcă să revină în top.

Patricia Maria Țig, 28 de ani, fost loc 56 WTA, a revenit pe terenul de tenis după mai bine de un an.

Ea s-a înscris în cadrul unui turneu ITF la Varna, a câștigat proba de dublu alături de Maria Toma, și azi va juca finala contra unei jucătoare croate, Lucija Ciric Bagaric.

Patricia Țig a alunecat până pe locul 861, dar încearcă treptat să revină la forma care a adus-o în postura de a câștiga turneul WTA de la Istanbul și a juca turul trei la Roland Garros.

Citeste si:

 va juca azi a doua finală

Nu a mai evoluat de anul trecut de la Wimbledon. Dar nu a renunțat la tenis și acum încearcă să revină în top. Patricia Maria Țig, 28 de ani, fost loc 56 WTA, a revenit pe terenul de...

Jaqueline Cristian va juca finala turneului din Franța. Adversara româncei a abandonat meciul în setul decisiv

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului ITF de la Le Neubourg (Franţa), dotat cu premii totale de 80.000 de dolari. Cristian (24 ani, 87...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă