Revenit pe teren după șapte luni, Nedelcu a fost căpitan la FCSB: ”Au fost senzații noi, ca și cum aș fi debutat!”

2 luni in urmă 2

Cupa României: Botoșani - Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Cupa României: Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaș, joi, 15:00, Digi Sport 1

Dragoș Nedelcu (23 de ani) a fost căpitanul echipei lui Toni Petrea, chiar la prima sa partidă după șapte luni de pauză. Fotbalistul venit de la Viitorul nu mai evoluase din iulie, de la un meci cu CFR Cluj (0-1).

Operat și recuperat între timp, Nedelcu a fost folosit ca fundaș central, o poziție care nu îl deranjează pe jucător. La interviul de după meci, fotbalistul cu două selecții în echipa națională a mărturisit că s-a simțit ca la debut, după o pauză atât de lungă.

Dragoș Nedelcu: ”Au fost senzații noi, ca și cum aș fi debutat!”

”Din păcate, nu am obținut rezultatul dorit. Voiam foarte tare să-i eliminăm, pentru că am jucat împotriva lui Dinamo. Eu mă bucur că am revenit, sper să pot să mă antrenez. Mulțumesc clubului pentru încrederea oferită (n.r. - că l-a pus căpitan). Au fost niște senzații noi azi, ca și cum aș fi debutat. Mă bucur că sunt sănătos, asta e cel mai important pentru mine. Totuși, trebuia să câștigăm cu orice preț azi, așa că supărarea e foarte mare.

Au fost multe meciuri. Avem un lot de 21-23 de jucători, era normal să se acorde minute și celor care au evoluat mai puțin. Sincer, pentru condiția mea de acum e important să îmi recâștig ritmul de joc, nu contează unde sunt introdus, dacă fundaș central sau altceva. Am găsit echipa bine fizic, chiar dacă în unele meciuri e normal să se resimtă puțină oboseală. Eu zic că avem șanse mari să câștigăm titlul anul ăsta”, a zis Nedelcu, la flash-interviu.

Rezumat Dinamo vs. FCSB 1-0:

Etichete: dragos nedelcu , dinamo fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă