Revenire în echipa Simonei Halep! Anunțul făcut de sportivă: ”Toată lumea e acasă acum”

6 zile in urmă 14

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Pe contul personal de Instagram, sportiva a publicat o fotografie în care apare alături de antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu și de preparatorul fizic Teo Cercel.

Teo Cercel a revenit în echipa Simonei Halep

Toată lumea este acasă acum. Vă mulțumesc, băieți, că sunteți echipa și familia mea. Trecem la treabă, dar, întâi, zâmbim. Pentru Teo, zâmbetul încă este un proces în desfășurare”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Teo Cercel revine, astfel, în echipa Simonei Halep după o pauză de aproape doi ani. Cei doi au mai colaborat până la Australian Open 2020, turneu în care, la meciul cu Ajla Tomljanovic, sportiva i-a reproșat fizioterapeutului pregătirea fizică.

Teo Cercel a revenit în staff-ul Simonei Halep după ce a plecat din echipa Soranei Cîrstea, unde a fost în perioada iunie 2020 - noiembrie 2021.

Sezon 2021 fără trofeu câștigat de Simona Halep

Simona Halep a încheiat un sezon 2021 plin de încercări, cauzate de accidentări, în care nu a reușit să câștige niciun trofeu,

Sportiva, clasată pe locul 20 WTA, a fost cel mai aproape să câștige un trofeu la Cluj-Napoca, la Transylvania Open, unde a cedat, însă, în finală la Anett Kontaveit, scor 2-6, 3-6.

În ultimul turneu al sezonului, WTA Linz, Simona Halep a ajuns în semifinale, însă a fost forțată să se retragă înaintea meciului în care trebuia să o întâlnească pe Jaqueline Cristian din cauza unor probleme medicale.

Etichete: simona halep , teo cercel , staff simona halep

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă