Revenire importantă la FCSB! Fotbalistul așteptat de patru luni poate juca în meciul cu Hermannstadt

4 luni in urmă 13

La Liga: Barcelona - Real Madrid, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1 și Digi 4K

Liga 1: Universitatea Craiova - Academica Clinceni, vineri, 21:00, Digi Sport 1

La mai bine de patru luni distanță de la apariția problemelor medicale, Răzvan Oaidă poate, în sfârșit, reveni pe gazon pentru un meci oficial, cu Hermannstadt, luni, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

Răzvan Oaidă, pregătit de revenirea pe gazon

Din informațiile Digi Sport, Răzvan Oaidă s-a antrenat normal în ultimele 10 zile, a arătat un nivel fizic bun în timpul ședințelor de pregătire din această săptămână și poate fi o soluție a lui Toni Petrea pentru meciul cu Hermannstadt.

Din cauza perioadei îndelungate în care nu a jucat, este greu de crezut că Răzvan Oaidă va apărea din primul minut al jocului cu formația din Sibiu, dar revenirea sa oficială s-ar putea produce, de pe banca de rezerve, în partea secundă.

Ultimul meci oficial al lui Răzvan Oaidă datează din 14 iunie, CFR Cluj - FCSB 1-0, primul joc al ”roș-albaștrilor” de după pauza cauzată de pandemie. Mijlocașul transferat de la FC Botoșani anul trecut a fost titular în Gruia, postura cu care a fost obișnuit stagiunea precedent.

Dacă Răzvan Oaidă are șanse mari să revină în lot, FCSB nu se va putea baza la meciul cu Hermannstadt pe Octavian Popescu și Aristidis Soiledis, depistați cu COVID-19 în săptămâna jocului. De asemenea, Toni Petrea nu se poate baza nici pe Lucian Filip, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman, accidentați.

Cum poate arăta FCSB cu Hermannstadt:

Vlad - Crețu, Cristea, Miron, Panțîru - Vînă, Popescu, Tănase - Man, Buș, Moruțan Etichete: razvan oaidă , fcsb hermannstadt , revenire fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă