Revenire importantă la FCSB, chiar înaintea meciului cu Gaz Metan! După trei luni, a reluat antrenamentele cu echipa

2 luni in urmă 12

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

În săptămâna premergătoare jocului de pe Arena Națională, staff-ul tehnic de la FCSB a avut la dispoziție un nou jucător la antrenamentele colective, pe Andrei Miron, fundaș recuperat după accidentarea suferită în luna mai, în meciul cu CFR Cluj, încheiat 1-1 la Giurgiu, în play-off.

Andrei Miron a revenit la antrenamentele FCSB-ului

Stoperul a început să se antreneze normal în ultimele zile, însă șansele să intre direct în prima echipă la meciul cu Gaz Metan Mediaș sunt reduse.

La conferința de presă premergătoare jocului, Dinu Todoran, antrenorul principal al echipei, a informat despre revenirea lui stoperului: ”Miron se antrenează normal”.

Dacă Andrei Miron are șanse mici să joace, cu Gaz Metan Mediaș va debuta, foarte probabil, Paulo Vinicius la FCSB.

Fundașul central s-a antrenat, de asemenea, cu echipa în ultima săptămână și este pregătit să joace. Brazilianul va face, foarte probabil, cuplu în centrul apărării cu Alexandru Crețu.

Iulian Cristea iese din primul ”11”

Apariția lui Paulo Vinicius în echipă duce la ”dispariția” lui Iulian Cristea.

Fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaș avea, oricum, șanse minime să fie titular, nu doar din cauza venirii brazilianului, ci și ca urmare a prestațiilor din acest sezon.

Iulian Cristea a gafat prima dată cu Șahtior Karagandy, în turul de pe Arena Națională, drept urmare a fost scos din lot la următoarele două jocuri.

Revenit în primul ”11” la Arad, Iulian Cristea a avut din nou o prestație ezitantă, motiv pentru care Gigi Becali a dictat schimbarea sa cu Valentin Crețu după doar 30 de minute.

Etichete: dinu todoran , andrei miron , jucatori fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă