Revenire importantă în staff-ul Simonei Halep. Tenismena îl dăduse afară dar acum l-a chemat înapoi

2 săptămâni in urmă 10

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 20:04

112 citiri

Simona Halep a anunțat că va participa la turneul demonstrativ de la Johannesburg, Africa de Sud, din decembrie.

Totodată, tenismena a dezvăluit reîntoarcea unui membru important din echipa ei în anii trecuți.

Preparatorul fizic Theo Cercel a revenit în staff-ul lui Halep după ce a încheiat colaborarea cu sportiva din Constanța înainte de Australian Open 2020.

"Toată lumea este acasă acum. Vă mulțumesc băieți pentru că sunteți echipa și familia mea. Să muncim, dar mai întâi zâmbim 😊 Pentru Theo zâmbetul este un proces în desfășurare", a scris Simona Halep pe Instagram.

Românca va participa chiar înaintea Crăciunului la un turneu caritabil în Africa de Sud, acolo unde vor mai fi prezente Martina Hingis și Venus Williams.

Citeste si:

Decizie de ultimă oră luată de organizatorii turneului de tenis Australian Open

Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a declarat, joi, că ediţia din 2022 a Australian Open se va putea desfăşura cu tribunele pline, informează Reuters. “Datorită faptului că...

Simona Halep și Emma Răducanu, atacate de una dintre cele mai atrăgatoare femei din tenis. "Nimeni nu le recunoaște pe stradă"

Barbara Schett a avut o remarcă acidă despre Simona Halep. Realizatoarea tv a spus că româncă nu este așa de cunoscută ca și celelalte jucătoare legendare din istoria tenisului....

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă