Revenire de ultima oră la FCSB. „E cel mai mare închizător din România!” Cine va fi atacant la meciul cu Rapid

2 luni in urmă 31

Gigi Becali așteaptă cu nerăbdare revenirea lui Adrian Șut, toate acestea deoarece latifundiarul din Pipera mizează în continuare pe serviciile mijlocașului.

Adrian Șut a fost operat în luna mai a anului 2021, în Italia, la Villa Stuart, dar mijlocașul va reveni la meciurile roș-albaștrilor începând de săptămâna viitoare.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că Adrian Șut ar putea să joace începând cu etapa a 6-a din Liga 1 și a avut numai cuvinte de laudă la adresa mijlocașului.

Adrian Șut, jucătorul de la FCSB pe care mizează Gigi Becali

Gigi Becali este de părere că Adrian Șut este mult mai bun decât Mihai Pintilii, fostul căpitan al vicecampioanei României, și a dezvăluit cum a reușit mijlocașul să îl impresioneze.

„Cel mai mare închizător al României o să fie Șut. Ar putea să intre peste o săptămână. E cinci clase peste Pintilii. El avea agresivitate, dar ăsta vede jocul. El e singurul jucător la care eu nu pot să realizez unde vrea să paseze el. Nu realizez soluția lui. Este atât de inteligent încât vede într-o secundă unde o să paseze”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali îl vrea pe Florin Tănase în atacul vicecampioanei României

Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase, fotbalist care și-a prelungit contractul cu vicecampioana României, va juca în continuare în atacul celor de la FCSB, chiar dacă îi are la echipă pe Ivan Mamut, Andrei Burlacu și Andrei Dumiter, iar despre cel din urmă anunță că o să îl mai verifice.

„Tănase o să joace, dar cu siguranță o să intre și Mamut. Mi-a plăcut de Mamut, iar pe Dumiter mai trebuie să îl verific. Eu nu vreau să sară mingea din tine la adversar, ci să o protejezi și să o returnezi”, a spus Gigi Becali.

The post Revenire de ultima oră la FCSB. „E cel mai mare închizător din România!” Cine va fi atacant la meciul cu Rapid appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă