Reușita lui Mihăilă din pasa lui Man l-a înfuriat pe antrenorul Romei: "Nu se poate să luăm un gol așa!"

2 luni in urmă 3

Liga 1: Chindia - Astra, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Poli Iași, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Mihăilă a marcat după doar nouă minute, după ce Man l-a găsit liber în careu, iar Hernani a stabilit scorul final în minutul 55, din penalty.

Reușita lui Mihăilă din pasa lui Man l-a înfuriat pe antrenorul Romei: "Nu se poate să luăm un gol așa!"

La finalul jocului, Paulo Fonseca, antrenorul Romei, s-a plâns de golul încasat de echipa sa de la Mihăilă, când românul a fost nemarcat în careul advers.

"Intrasem bine în meci, dar la prima lor ocazie au reușit să marcheze. Golul acela a schimbat meciul. Probleme fizice? Nu vreau să caut scuze, dar nu putem să luăm un gol precum cel reușit de Mihăilă! După aceea s-au închis și ne-a fost greu să mai găsim spații.

Mihăilă a marcat într-o situație pe care trebuie să o controlăm. Nu pot exista astfel de momente lipsite de concentrare pentru o echipă care aspiră la calificarea în Champions League. Acolo s-a schimbat jocul", a spus Fonseca.

În urma acestui rezultat, AS Roma a căzut pe locul 5, cu 50 de puncte, la două puncte în spatele ultimei poziții care duce în Champions League, ocupată de Atalanta. De partea cealaltă, Parma a obținut prima victorie din noiembrie și a ajuns la 19 puncte, fiind penultima clasată.

VIDEO Golul lui Mihăilă din pasa lui Man, în meciul Parma - Roma 2-0

Man și Mihăilă l-au impresionat pe colegul din atacul Parmei: "Sunt băieți cu o

Cei doi români au fost lăudați încă de la pauza meciului de Graziano Pelle, colegul din ofensivă, care are 20 de meciuri la naționala Italiei și a semnat cu Parma în această iarnă.

"Mă simt excelent alături de Man și Mihăilă, sunt băieți care își doresc foarte mult și au o calitate extraordinară. Din nefericire, aici nu prea există timp de așteptare pentru tineri, trebuie să fim pregătiți imediat, dar ei se descurcă bine", a spus Pelle, la pauza meciului Parma - Roma, citat de Parmalive.

Etichete: serie a , as roma , paulo fonseca , dennis man , valentin mihaila
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă