Reţeaua de laboratoare medicale Bioclinica, afaceri de 230 milioane de lei anul trecut, în creştere cu 46% faţă de anul anterior

1 săptămână in urmă 42

Bioclinica a fost înfiinţată în 1992 de antreprenorul Cristinel Gheorghiu în Timişoara şi a ajuns să deţină 15 laboratoare şi 34 de puncte de recoltare în toată ţara.

Bioclinica, unul dintre cei mai mari ju­că­tori din piaţa laboratoarelor me­dicale şi a cen­trelor de recoltare pentru analize, a ra­portat afaceri de 230 milioane de lei (47 mi­lioane de euro) anul trecut, în creştere cu 46% faţă de anul trecut, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor raportate la Ministerul de Finanţe de cele mai mari două firme din grup.  În total, companiile Bio­clinica şi Labo­ratoarele Bio­clinica aveau 552 de angajaţi anul trecut, faţă de 503 salariaţi cu un an în urmă. În 2020, cele două companii raportau afaceri de 157 de mi­li­oa­ne de lei (32 mil. euro), potrivit calculelor ZF.

Reţeaua Bioclinica este înfiinţată în 1992 de antreprenorul Cristinel Gheorghiu în Timişoara şi a ajuns să deţină 15 labo­ra­toare şi 134 de puncte de recoltare în toată ţara, potrivit datelor de pe site-ul com­paniei. În prezent, compania are peste 500 de angajaţi, potrivit datelor de pe mfinante.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă