Restricțiile pentru închiderea magazinelor la ora 18 ar putea fi modificate - Prefectul Capitalei: "Există tendința de a se aglomera"

1 lună in urmă 13

Aglomerație în magazineAglomerație în magazine

Închiderea magazinelor în București, de la ora 18, a dus la aglomerări în anumite centre de comerciale. Prefectul declară că a primit semnale despre acest lucru și că va discuta și va lua măsuri.

DUMINICĂ, 04 APRILIE 2021, 10:38

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

A fost primul weekend în care au intrat în vigoare restricțiile din București conform cărora magazinele se închid la ora 18. Această măsură a dus la aglomerări, așa cum era de așteptat. Prefectul recunoate situația și declară că va analiza și va lua măsuri pentru a evita astfel de situații pe viitor.

„Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri”, a spus Alin Stoica, la o televiziune de știri.

„Avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera. Există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend”, a completat el.

„Deocamdată avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”, a subliniat acesta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă