Restrictii pe Autostrada 1 Sibiu-Deva din cauza unor reparatii la carosabil. Recomandarile politistilor rutieri

2 săptămâni in urmă 1

Sunt restrictii de circulatie pe autostrada A 1 Sibiu-Deva din cauza unor lucrari la partea carosabila, anunta Infotrafic.

Efectuarea lucrarilor de reparatii la partea carosabila se face dupa cum urmeaza:

* km 286 - 285, sensul Deva catre Sibiu, in zona localitatii Miercurea Sibiului, judetul Sibiu - trafic oprit pe prima banda si pe cea de urgenta, in interval orar 09,00 - 12,00;

* km 282 - 281, sensul Deva catre Sibiu, in zona localitatii Apoldu de Jos, judetul Sibiu - trafic oprit pe prima banda si pe cea de urgenta, in interval orar 12,00 - 15,00.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte semnificatia semnalizarii instituite temporar, circuland cu viteza adaptata conditiilor de trafic si de drum si sa semnalizeze din timp intentia de schimbare a benzii de circulatie - sunt recomandarile politistilor.

Mai puteti citi:

Florin Citu, fotografiat la cumparaturi intr-un supermarket. "Cu ceva timp in urma, ii invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi"Ce alimente nu ai manca niciodata daca ai sti ce contin cu adevarat. Topul celor mai nesanatoase mezeluriTopul lucrurilor aberante pe care le-a spus Diana Sosoaca in Parlament. Senatoarea a avut pana acum 36 de luari de cuvant in plenNici prea mult, nici prea putin: De cate ori e indicat sa faci sex pe saptamanaFenomenul fostilor procurori si judecatori care revin in magistratura doar cateva luni pentru pensii de mii de euro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă