RESTRICȚII de Bobotează, în Capitală - Cum se circulă în Piața Unirii, astăzi, 6 ianuarie

3 săptămâni in urmă 30

 basilica.ro RESTRICȚII de Bobotează, în Capitală - Cum se circulă în Piața Unirii Foto: basilica.ro

Sunt restricții rutiere, astăzi, în București, de Bobotează. Jandarmeria Română a anunțat că accesul spre Catedrala patriarhală se vace doar dinspre Piața Unirii. 

JOI, 06 IANUARIE 2022, 01:08

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Accesul credincioşilor spre Catedrala Patriarhală se realizează astăzi de la 6,30, doar dinspre Piaţa Unirii, pe un singur sens, delimitat ca atare în partea dreaptă, a anunţat Jandarmeria Capitalei. Afluirea şi defluirea prin Strada 11 Iunie sunt restricţionate.

Pentru asigurarea respectării măsurilor de distanţare fizică şi prevenirea aglomerărilor de persoane în apropierea lăcaşelor de cult, vor fi create culoare special amenajate pentru deplasarea participanţilor, a transmis Jandarmeria Bucureşti.

Slujba de Bobotează, 6 ianuarie. Programul și regulile de la Patriarhie - CUM se împarte apa sfințită

Participanţii la slujbe vor fi îndrumaţi de voluntari ai organizatorului către locaţiile în care se va putea intra în număr limitat, iar Agheasma Mare va fi oferită în sticle îmbuteliate, doar de către voluntari.

Jandarmeria Capitalei le recomandă cetăţenilor: să adopte un comportament civilizat şi să respecte indicaţiile jandarmilor; să respecte măsurile de protecţie sanitară (purtarea măştii de protecţie şi distanţarea fizică, acolo unde actele normative o impun); să fie atenţi la bunurile personale, pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni de furt din buzunare; dacă sunt martorii unor fapte antisociale, să apeleze la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul de urgenţă 112.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă