Reşedinţa ambasadei Franţei de la Bucureşti, deschisă spre vizitare

1 lună in urmă 22

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 14:34

88 citiri

Reşedinţa ambasadei Franţei de la Bucureşti, deschisă spre vizitare

Reşedinţa ambasadei Franţei în România îşi deschide porţile, în mod excepţional, sâmbătă, pentru vizite programate şi ghidate.

Motivul e cea de-a 38-a ediţie a Zilelor Europene ale Patrimoniului, care se desfăşoară sub sloganul „Patrimoniul pentru toţi, împreună, să dăm viaţă patrimoniului”.

Laurence Auer, ambasadoarea Franţei în România, va fi ghidul unui tur special pentru reprezentanţii presei, sâmbătă, de la ora 11.30.

Reşedinţa Franţei, care a împlinit 129 de ani de existenţă, adăposteşte numeroase obiecte de artă franceză, dar şi românească, evidenţiind trecutul şi oferind o proiecţie deosebită a viitorului prieteniei franco-române.

Vizitatorii care vor trece pragul Reşedinţei Franţei vor avea oportunitatea de a vedea şi o expoziţie exclusivă de fotografii de arhivă, care îşi propune să evoce istoria reşedinţei prin intermediul istoriei României şi a diplomaţiei franco-române.

Citeste si:

Vizită a ambasadorului chinez, blocată de parlamentul britanic

Responsabilii Parlamentului din Marea Britanie s-au opus marţi, 14 septembrie, unei vizite a ambasadorului chinez. Reacția vine după sancţiunile impuse de Beijing mai multor deputaţi...

 ”Suntem la capătul unui proces de fuziune complex şi lucrul pe baze de date poate aduce erori”

Procesului de vot pentru alegerea președintelui USRPLUS a fost reluat joi, 16 septembrie, începând cu ora 12.00, fiind remediate problemele organizatorice apărute în prima zi a alegerilor....

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă