Reproșuri pentru Mirel Rădoi după netitularizarea lui Andrei Ivan contra Islandei: „Are calităţi extraordinare, putea face mai mult decât Denis Alibec”

3 săptămâni in urmă 21

Fostul internaţional român Jean Vlădoiu, actualul manager general al lui FC Argeş, spune că una dintre cauzele ratării calificării la baraj pentru naţionala României a fost netitularizarea lui Andrei Ivan în meciul cu Islanda.

Vldăoiu crede că, în forma actuală, Ivan ar fi putut fi mult mai periculos decât Alibec.

Cel alintat „Charlie” şi l-a dorit pe Ivan în iarna trecută la FC Argeş, când Universitatea îl pusese pe „lista neagră” pe atacantul său.

Reproșuri pentru Mirel Rădoi după netitularizarea lui Andrei Ivan contra Islandei

Totuși, acesta a revenit în forţă şi este cel mai în formă jucător al oltenilor.

„Andrei Ivan este unul dintre atacanţii care a demonstrat şi demonstrează în continuare că are nişte calităţi extraordinare! Păcat că Mirel nu a crezut mai mult în el în meciul cu Islanda, pentru că eu cred că putea să facă mai mult decât Alibec.

În iarna trecută mi l-am dorit foarte mult pe Ivan, dar el a rămas la Craiova. Cei de la Craiova voiau să renunţe la Ivan şi îmi frecam mâinile. Îmi ziceam: „Doamne, dacă prind un asemenea jucător la Piteşti…“, a declarat Jean Vlădoiu pentru Gazeta de Sud.

Vlădoiu: „Aveam nevoie să jucăm barajul, l-am avut în mână”

Jean Vlădoiu spune că pentru România ar fi fost foarte importantă prezenţa în barajul pentru Mondiale, chiar dacă adversarii de acolo ar fi fost unii extrem de puternici.

„Am avut calificarea în mână. Îmi pare rău şi pentru băieţii de la lot, pentru Mirel, pentru toţi oamenii de acolo pe care îi cunosc foarte bine. Am stat 11 ani acolo şi îmi pare rău, pentru că au nişte condiţii extraordinare la echipa naţională, cum nu a avut niciodată.

Am avut cu Islanda un meci decisiv, dar am pierdut o calificare. Am ratat şansa asta de a juca barajul. Cu orice echipă am fi picat la baraj ne era foarte greu, pentru că toate sunt foarte puternice. Dar măcar să fi prins acest baraj. Cred că românii ar fi fost încântaţi. Indiferent dacă am fi picat cu Portugalia sau cu altă echipă puternică cred că era o experienţă frumoasă şi utilă. Cred că aveam nevoie de acest baraj. Din păcate am pierdut şi şansa aceasta.

O să vedem ce va urma. Avem jucători tineri şi talentaţi care vin din urmă, iar acum sperăm ca următoarea campanie să fie cu mult mai mult noroc, să începem mult mai bine şi să ne calificăm”, a declarat Jean Vlădoiu.

 

The post Reproșuri pentru Mirel Rădoi după netitularizarea lui Andrei Ivan contra Islandei: „Are calităţi extraordinare, putea face mai mult decât Denis Alibec” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă