Reprezentanța Comisiei Europene, mesaj amuzant pe Facebook despre certificatul de vaccinare, cu aluzie la banii lui Ciolacu

1 lună in urmă 10

Reprezentanța Comisiei Europene în România a publicat, vineri, un mesaj pe Facebook în care explică implementarea adeverinței electornice de călătorie. Informațiile sunt însă însoțite de o imagine amuzantă, care face aluzie la conferința de presă a președintelui PSD Marcel Ciolacu, în care a fost surprins cu mai multe bancnote ieșite din buzunarul interior al sacoului.

„Recent, am propus crearea unei adeverințe electronice verzi pentru a facilita libera circulație, în condiții de siguranță, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19. Aceasta atestă că o persoană a fost vaccinată împotriva COVID-19, s-a vindecat de COVID-19 sau a fost supusă unui test cu rezultat negativ.

Adeverințele vor fi disponibile gratuit, în format digital sau pe suport de hârtie, și vor include un cod QR care să le garanteze securitatea și autenticitatea. Ele nu vor fi o condiție obligatorie pentru exercitarea dreptului de liberă circulație, care este un drept fundamental în UE”, scrie reprezentanța Comisiei Europene.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă