Reprezentanța Comisiei Europene în România, mesaj cu aluzie la banii scoși involuntar din buzunar de Marcel Ciolacu

1 lună in urmă 2


Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, reprezentanța Comisiei Europene în România a anunțat „adeverințe electronice verzi pentru a facilita libera circulație, în condiții de siguranță, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19”. Imaginea care ilustrează postarea este însă o aluzie la faptul că președintelui PSD Marcel Ciolacu i-au ieșit mai multe bancnote din buzunarul sacoului, la conferința de presă de ieri, 18 martie.


„Recent, am propus crearea unei adeverințe electronice verzi pentru a facilita libera circulație, în condiții de siguranță, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19. Aceasta atestă că o persoană a fost vaccinată împotriva COVID-19, s-a vindecat de COVID-19 sau a fost supusă unui test cu rezultat negativ”, scrie pe pagina de Facebook a reprezentanței Comisiei Europene în România.


Adeverințele vor fi disponibile gratuit, în format digital sau pe suport de hârtie, și vor include un cod QR care să le garanteze securitatea și autenticitatea.


Ele nu vor fi o condiție obligatorie pentru exercitarea dreptului de liberă circulație, care este un drept fundamental în UE.

Comisia Europeană în România :

Fotografia care ilustrează postarea este însă un apropo la conferința de presă susținută ieri, 18 martie, de președintele PSD, care anunța că va depune o moțiune simplă la adresa ministrului agriculturii, Adrian Oros.La un moment dat, Marcel Ciolacu a băgat mâna în sacou pentru a scoate o hârtie cu noțite și a lăsat la vedere un teanc de bancote de 100 și 200 de lei.


Foto: Hepta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă