Reprezentant PCH, derapaj halucinant, în direct, la adresa lui Pablo Cortacero: „Toate gândurile noastre se îndreaptă către mama lui!”. Nici Dorin Șerdean n-a scăpat „basma curată”

1 month ago 32

Alex Conovaru, reprezentant al proiectului „Doar Dinamo București”, a avut un derapaj grosolan la adresa lui Pablo Cortacero, reprezentantul acționarilor de la Dinamo. Nici președintele Dorin Șerdean n-a scăpat „nepedepsit”.

Clubul Dinamo a fost preluat, în această vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era Negoiță.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu nouă puncte obținute, după 11 meciuri jucate.

Reprezentant PCH, derapaj halucinant, în direct, la adresa lui Pablo Cortacero

Alex Conovaru, aflat prin legătură telefonică la emisiunea „Ora Exactă în Sport”, de pe PRO X, a folosit cuvinte dure la adresa lui Pablo Cortacero și familiei acestuia, motiv pentru care moderatoarea Ioana Cosma a fost nevoită să inervină.

„Toate gândurile noastre se îndreaptă către părinții lui, către mama lui. Când ajungem la o anumită limită, ajungem să ne dorim anumite lucruri. Să nu creadă că vom rămâne pasivi la această tâlhărie”, a declarat Alex Conovaru.

Reprezentatnul PCH n-a uitat nici de președintele Dorin Șerdean, la adresa căruia a lansat mai multe ironii cu privire la faptul că este maestru la șah.

„Avem sceptrul falimentului deasupra capului. Nu înțeleg cum domnul Șerdean își permite să vină cu masca DDB pe figură și să zică faptul că el vorbește cu suporterii. Își bate joc de noi și nu se comportă ca un șahist adevărat. Are toți pionii, dar atacă doar cu nebunii”, a mai spus Alex Conovaru.

Ioan Andone nu mai are nicio speranță în acționarii de la Dinamo

Fostul tehnician al „câinilor” îi acuză pe acționarii lui Dinamo că au venit la echipă fără un plan clar. Acesta se teme pentru viitorul lui Dinamo, deoarece formația roș-albă acumulează tot mai multe datorii.

„Nu le convin condiţiile de acolo, că nu poţi să stai neplătit luni de zile numai cu promisiuni. Nu sunt de înţeles şi nu ştiu ce planuri a avut grupul de spanioli, care a venit aici, ce a vrut să facă cu echipa Dinamo. E clar că au fost nişte amatori. Nimeni nu a crezut. Nu ai 10 milioane de euro, dar ai cinci…

Poate că îţi trebuie mai mult de 10 la ce e la Dinamo. Nu au avut un plan clar. Au venit fără bani, au crezut că primesc bani împrumut sau nu ştiu cum, de unde vin ei, că nu poţi să faci fotbal fără bani. Nu poţi să faci datorii la infinit. E un club dezorganizat, un club fără stăpân. Asta e Dinamo. Un club fără stăpân. Falimentul, nu. Insolvenţa e prima dată”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

The post Reprezentant PCH, derapaj halucinant, în direct, la adresa lui Pablo Cortacero: „Toate gândurile noastre se îndreaptă către mama lui!”. Nici Dorin Șerdean n-a scăpat „basma curată” appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools