Replici acide între Adriana Trandafir și Zarug la „Asia Express” sezonul 4. „Nemernică mică. M-am prins că nu e un accident”

1 săptămână in urmă 52

Tensiune și adrenalină la „Asia Express” sezonul 4. Concurenții se transformă total în timpul probelor și fac orice pentru a ajunge cât mai departe în concurs.  Zarug și Adriana Trandafir și-au declarat război în timpul unei probe pentru amuletă.

Totul a pornit în timpul unei probe. „Unul dintre voi va merge să țină un sac de sfoară, este un sac greu, trebuie să reziste cu el cât mai mult. În momentul în care îl scapă, pierde jocul.

Celălalt va trebui să facă piruetele timp de 10 secunde. De asemenea, cel care dansează trebuie să găsească o figurină asemănătoare cu cele de lângă mine și apoi să pună o greutate la adverasar„, le-a spus Irina Fodor.

Replici acide între Adriana Trandafir și Zarug la „Asia Express” sezonul 4. „Nemernică mică. M-am prins că nu e un accident”

„Asta e răzbunare pe față. OK, dacă vrei război, război să fie. Zarug a făcut în așa fel încât concursul să se dea între doi bărbați puternici și o femeie’, a spus actrița.

Zarug nu a luat în seamă ceea ce Adriana Trandafir a spus, după ce i-a declarat război la Asia Express, el considerând că totul este un joc. Maria Speranța a fost cea care l-a încărcat pe el cu greutăți.

„Nemernică mică. M-am prins că nu e un accident și atunci am zis OK, dacă vrei război, ți-o rup în două pe mă-ta’, a declarat Zarug la Asia Express.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă