Replica lui CTP pentru Ilie Năstase: Dacă sare fileul înaintea mea, nu voi scrie și nu voi spune niciun cuvânt

1 month ago 18

După ce Ilie Năstase l-a criticat pe Cristian Tudor Popescu pentru editorialul din Republica la adresa lui Diego Maradona, în care gazetarul invoca viața privată a regretatului internațional argentinian, CTP i-a dat replica lui Năstase.


Totul a plecat de la faptul că CTP a scris un editorial la adresa lui Diego Maradona, în care a atacat viața privată a legendarului fotbalist, decedat la 60 de ani.


Maradona s-a jucat cu fotbalul, genial, cum zice toată lumea, dar spiritul sportiv i-a fost străin: a jucat drogat de nenumărate ori și s-a lăudat toată viața cu un gol necinstit, înscris cu mâna împotriva Angliei, ba l-a mai luat și pe Dumnezeu părtaș la găinăria lui. Mai e de mirare că și-a bătut joc nu o dată de Papa Ioan Paul al II-lea?

CTP, în editorialul de pe site-ul Republica:

"A fost un personaj dezgustător din punct de vedere uman: alcoolic, drogoman înrăit, amic al Mafiei", a mai scris CTP cu referire la fostul mare fotbalist, Diego Maradona.


Ilie Năstase, despre Cristian Tudor Popescu: "Vă dați seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? "


Primul număr 1 mondial ATP din istorie a declarat apoi, conform site-ului prosport.ro: "Este incredibil până unde poate să ajungă acest Cristian Tudor Popescu! Să vorbești în asemenea hal despre Diego Maradona? Nu am cuvinte. Acestui om dacă-i punem coarne este Diavolul în persoană. El pe toată lumea a jignit, pe toți sportivii noștri mari".


Voi vă dați seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? Vă dați seama ce o să să spună despre mine? Că am fost numărul unu în tenis și atat, iar apoi o să îi dea drumul veninului din el asupra mea. Că am făcut și am dres în viața mea personală, ba una, ba alta. Se va lega de tot din viața mea

Ilie Năstase, despre CTP:

CTP, despre Năstase: "Dacă sare fileul înaintea mea, nu voi scrie și nu voi spune niciun cuvânt"


"Nu am a-i spune, aici, în emisiune, nu lui Ilie, că nu mai pot să-i spun Ilie, domnului Ilie Năstase: să stea liniștit, pentru că un individ atât de înspăimântător ca mine și de detestabil, cum mă vede domnia sa, n-o să scoată niciun cuvânt", a afirmat CTP la Digi24.


Și a continuat: "Nimic! Nada! Dacă Ilie Năstase sare fileul, dacă se întâmplă să sară fileul înaintea mea, nu voi scrie și nu voi spune niciun cuvânt cu această întâmplare!".


Read Entire Article

Powered By Seo Tools