Rene Hinojo, jucătorul care poate băga Dinamo în faliment! Nu renunță la bani

1 lună in urmă 7

Rene Hinojo este jucătorul de la Dinamo pentru care formația din „Ștefan cel Mare” riscă falimentul.

Suporterii din programul „Doar Dinamo București” au reușit să convingă mai mulți jucători ca să micșoreze pagubele făcute de Pablo Cortacero, dar Rene Hinojo nu vrea să renunțe la restanțele salariale.

Portarul de rezervă spaniol în vârstă de 37 de ani nu dorește să ajungă la un acord cu sporterii din programul „Doar Dinamo București” și e dispus să aștepte oricând deznodământul unui proces cu Dinamo, anunță GSP.ro.

Rene Hinojo, jucătorul pentru care Dinamo riscă falimentul

Rene Hinojo este singurul care nu a acceptat să plece din „Ștefan cel Mare” fără să ajungă la un proces cu Dinamo, după ce suporterii din asociația „Doar Dinamo București” au negociat cu majoritatea fotbaliștilor și i-au convins să plece fără litigii.

Rene Hinojo și-a primit un salariu de 25.000 de euro net de când a venit la Dinamo, iar acesta are contract cu gruparea condusă de Pablo Cortacero două sezoane. Cum a ajuns la 37 de ani, Rene își permite să stea acasă și să aștepte o soluție din partea FIFA într-un proces cu gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Spaniolul are de încasat 450.000 de euro de la Dinamo

Spaniolul în vârste 37 de ani ar trebui să încaseze în cei doi ani de contract cu Dinamo București nu mai puțin de 450.000 de euro, iar asta înseamnă că dinamoviștii s-au ales cu încă o datorie uriașă și au făcut încă un pas spre faliment dacă nu ajung la un acord cu Rene Hinojo.

Rene Roman Hinojo a fost adus de Cosmin Contra la Dinamo, iar pentru a-i face loc spaniolului l-a dat afară pe Cătălin Straton, fotbalist care avea un salariu lunar de 8.000 de euro și care a ajuns la FCSB după despărțirea de gruparea „câinilor”.

The post Rene Hinojo, jucătorul care poate băga Dinamo în faliment! Nu renunță la bani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă