Renato Sanches este de vânzare, dar campioana Franței nu acceptă nicio ofertă pentru el sub 35 de milioane de euro!

2 luni in urmă 44

FC Barcelona este interesată de aducerea lui Renato Sanches de la Lille, dar gruparea blaugrana vrea mai întâi să îl împrumute pe starul portughez, înainte de a-l achiziționa definitiv.

Fostul mijlocaș al lui Bayern Munchen nu îi inspiră încredere totală lui Ronald Koeman, dar este dorit de șefii formației de pe Nou Camp.

Lille este dispusă să se despartă de vedeta echipei Renato Sanches, dar pentru o sumă de minimum 35 de milioane de euro

Conform prestigioasei publicații L’Equipe, Lille este dispusă să negocieze transferul lui Renato Sanches în această vară cu echipele interesate.

Cu toate acestea, însă, campioana Franței i-a pus un preț de 35 de milioane de euro internaționalului portughez, care a mai trecut și pe la campioana Germaniei, Bayern Munchen, acolo unde nu a impresionat.

Granzii Premier League, Arsenal Londra și Liverpool, alături de Barcelona, sunt echipele înscrise până acum în cursa pentru transferul mijlocașului lusitan.

Evoluțiile sale extrem de apreciate de la turneul final al EURO 2020 din această vară cu naționala Portugaliei au atras atenția marilor cluburi.

Renato Sanches a jucat un rol decisiv în echipa lui Christophe Galtier care a reușit să câștige într-o manieră de senzație titlul în Ligue 1, în sezonul trecut, după ce a depășit-o în clasament pe marea favorită PSG.

The post Renato Sanches este de vânzare, dar campioana Franței nu acceptă nicio ofertă pentru el sub 35 de milioane de euro! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă