Remus Câmpeanu, legenda "Șepcilor Roșii", a murit! A ajuns în 1960 la Universitatea Cluj și nu a mai plecat niciodată

1 lună in urmă 4

Liga 1: FC Botoșani - FC Viitorul, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Remus Câmpeanu a evoluat timp de 14 ani pentru Universitatea Cluj, între 1960 și 1974. El a fost unul dintre marcatorii finalei Cupei României din sezonul 1964/1965, de pe stadionul Republicii din București, încheiată cu victoria Șepcilor Roșii (n.r.- Știința Cluj atunci), 2-1, în fața celor de la Dinamo Pitești. Fostul fotbalist s-a stins la doar câteva zile după ce soția sa a părăsit la rândul său această lume.

Legenda celor de la Universitatea Cluj, Remus Câmpeanu, a decedat la vârsta de 82 de ani

"Numele lui Remus Câmpeanu este sinonim cu ceea ce înseamnă FC Universitatea Cluj, cu spiritul și cu principiile acestui club. Și-a dedicat întreaga carieră de jucător lui ”U” între 1960 și 1974, fiind component al echipei ce „a pus șapca pe Cupă” în 1965. După ce a agățat ghetele în cui, a fost președinte al clubului până în 1989 și a rămas alături de echipă până în ultima clipă.

Astăzi, după o viață alături de echipa „studenților”, Remus Câmpeanu s-a înălțat la ceruri. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru ”U”, pentru o viață în alb și negru. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", se arată în mesajul Universității Cluj pentru cel care a fost Remus Câmpeanu.

328 de meciuri și 3 goluri a adunat Remus Câmpeanu pentru Universitatea ClujRemus Câmpeanu a fost președinte al "Șepcilor Roșii" între 1974 și 1989, apoi a ocupat diverse funcții onorifice în cadrul clubului. Etichete: universitatea cluj , remus campeanu , remus campeanu a murit , legenda u cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă