Remediul MIRACULOS care te ajută să îți revii după SĂRBĂTORI. Este un alimentul banal pe care toți îl avem în casă

2 săptămâni in urmă 19

JOI, 06 IANUARIE 2022, 10:53

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Fie că sunteţi la dietă şi vreţi să scăpaţi de toxine, deci şi de câteva kilograme, sau că aveţi o digestie îngreunată, după o masă copioasă, următoarele ceaiuri sunt ideale.

Păpădia are efecte depurative, diuretice şi sudorifice, ajutând la eliminarea rapidă a toxinelor din ficat. Se pot bea două căni de ceai zilnic, pe o perioadă de o lună.

De asemenea, anghinarea este un excelent tonic hepatic, ajutând la regenerarea celulelor hepatice. Un alt ceai de detoxifiere este şi cel de soc, deoarece are un uşor efect laxativ, este diuretic şi, mai presus de toate, are un gust plăcut, mai ales dacă este consumat cu felii de lămâie.

Ceaiul de mentă ajută digestia şi taie pofta de mâncare, însă trebuie consumat cu percauţie pentru că, în cantităţi mari, paote favoriza apariţia constipaţiei. Nu se vor bea mai mult de trei căni pe zi şi este de preferat să fie alternat şi cu alte ceaiuri de slăbit.

Unul dintre cele mai eficiente ceaiuri cu efect detoxifiant este ceaiul verde, bogat în antioxidanţi care topesc grăsimile şi împiedică absorbţia acestora în sânge.

Pe lângă rolul său detoxifiant, ceaiul verde este indicat în prevenirea acumulării kilogramelor, la echilibrarea fluidelor din organism şi pentru a inhiba dezvoltarea celulelor nocive. Şi ceaiul negru are efect detoxifiant, având în acelaşi timp acţiune antimicrobiană şi de reglare a glicemiei.

Ceaiul de urzică poate ajuta la eliminarea apei în exces din ţesuturi iar cel de coada calului are efect de eliminare a toxinelor şi acţiune antimicrobiană, inclusiv la nivel renal şi genital, prevenind astfel afecţiunile tractului urinar, cistita şi anexita.

O altă variantă de ceai detoxifiant este şi cel din frunze de dud, care accelerează metabolismul şi favorizează eliminarea rapidă a kilogramelor.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă