Reluarea care lămurește faza penalty-ului obținut de FCSB la Mediaș: "Aia a fost piedica lui, gazonul!"

3 luni in urmă 1

Liga 2: FC U Craiova 1948 - Metaloglobus, marți, 17:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

În minutul 89, Octavian Popescu a căzut în careu, iar Sebastian Colțescu a dictat penalty pentru oaspeți, considerând că Mihai Butean l-a faultat pe tânărul mijlocaș. O reluare prezentată la emisiunea Digi Sport Special a arătat că jucătorul de la FCSB nu a fost atins de adversar, ci s-a împiedicat de gazon.

Reluarea care lămurește faza penalty-ului obținut de FCSB la Mediaș: "Aia a fost piedica lui, gazonul!"

Faza a fost comentată și de Ion Crăciunescu, care a explicat că nu poate fi vorba de penalty, dar nici de simulare.

"El trece cu piciorul stâng peste piciorul adversarului, urmează piciorul drept, care trece peste el, lovește cu exteriorul și aici îi fuge brazda de sub picior. Se înfundă piciorul, eu nici galben nu-i dădeam pentru simulare. Din cauza gazonului, care-i foarte moale, uitați-vă cât îi intră piciorul în gazon, până la gleznă aproape. Aia a fost piedica lui, gazonul!

Uitați unde îi fuge piciorul, spre interior, și cade. Te poți păcăli ca arbitru. Poate trebuia să intre în careu, pentru că era blocat de un jucător.

D-asta e important pentru un arbitru să fie cu o atenție și o concentrare extraordinară. Să te miști, să nu stai pe loc. Ei rămân pe loc, jucătorii se mișcă și nu vezi. Dacă ai pierdut asta, ești gata", a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport Special.

VIDEO Rezumatul meciului Gaz Metan Mediaș - FCSB 2-3

Etichete: gaz metan medias , ion craciunescu , octavian popescu , fcsb , penalty fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă