Relația dintre Gigi Becali și Alexandru Tudor, disecată în direct: „E unul dintre oamenii lui de bază!” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 27

Alexandru Tudor a început o colaborare cu FCSB după ce s-a retras din arbitraj, iar la baza relației dintre el și Gigi Becali stă credința în Dumnezeu.

Fostul central a fost întotdeauna perceput drept un personaj aparte în fotbalul românesc, fiind de multe ori în atenția publicului și datorită aspectului său. Alexandru Tudor obișnuia, spre finalul carierei, să poarte o barbă generoasă, iar Dumitru Dragomir a confirmat că acesta a fost dintotdeauna „bisericos”.

Invitat în studioul ProSport Live, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că Alexandru Tudor este unul dintre oamenii de bază ai lui Gigi Becali la FCSB.

Alexandru Tudor, religios încă dinainte să dea de Gigi Becali

Alexandru Tudor avea o înclinație spre religie încă dinainte de a colabora cu Gigi Becali, a anunțat Dumitru Dragomir. Invitatul ProSport Live spune că patronul lui FCSB se bazează foarte mult pe colaborarea cu fostul arbitru din Liga 1.

„A ajuns bine! Putea să fie ca alții, care nu au după ce să bea apă. Tudor e unul dintre oamenii de bază pentru Becali”, a declarat Dumitru Dragomir.

Aflat în studioul ProSport Live, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a confirmat că Alexandru Tudor era atras de religie dinainte de a începe colaborarea cu Gigi Becali. „Tudor așa a fost mereu. A fost bisericos înainte de a ajunge la Gigi Becali. Nu este un lucru rău că e credincios”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Pe vremea când era în activitate, Alexandru Tudor obișnuia să își cazeze echipa de arbitri la mănăstire, pentru a avea parte de liniște înaintea meciurilor.

The post Relația dintre Gigi Becali și Alexandru Tudor, disecată în direct: „E unul dintre oamenii lui de bază!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă