Reîntoarcere spectaculoasă pe Old Trafford: „Are ADN-ul Manchester United în el și am avut un loc disponibil”

1 lună in urmă 16

Darren Fletcher a disputat 342 de meciuri în tricoul celor de la Manchester United, pentru care a marcat de 24 de ori în cele 13 sezoane petrecute pe Old Trafford. Scoțianul, cu 80 de selecții la națională, s-a retras în 2019 la Stoke City.

Din octombrie 2020, acesta a pregătit formația U16 a "diavolilor roșii", iar acum a fost promovat la echipa principală de pe Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjaer: Are ADN-ul Manchester United în el și am avut un loc disponibil”

„Are ADN-ul Manchester United în el și noi am avut un loc disponibil pentru că Mark Dempsey s-a mutat la academie. Fletch, cu ideile și calitățile sale, ne va îmbunătăți persoanlul. E la începutul carierei de antrenor, iar Fletcher va fi un mare plus pentru staff-ul echipei, având mentalitate de câștigator și experiență pe teren, cât și în afara lui” a declarat Solskjaer după ce Fletcher a semnat contractul.

„Sunt fericit că m-am întors la club ca antrenor. Este o perioadă extrem de bună pentru această echipă și aștept cu nerăbdare să fac următorii pași din cariera mea alături de Ole” a declarat Darren Fletcher.

Trofeele câștigate de Darren Fletcher la Manchester United:

5 Premier League4 Community Shield2 League Cup1 FA Cup1 Champions League1 FIFA Club World Cup

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League:

De Bruyne refuză o sumă uriașă pentru prelungirea contractului! Ce solicită starul belgianDat afară de PSG, Thomas Tuchel e aproape de o superputere din Premier League

Doi bărbaţi din Bihor au sechestrat o femeie și au violat-o, sub amenințarea că o aruncă de la etaj. Incredibil ce i-au făcut la final

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Marian Iancu a primit vestea uluitoare. Decizie ȘOC pentru averea lui Dinu Patriciu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă