Regulile se schimbă! Echipele se despart la „Asia Express”, vedetele luptă separat: „Șocul a fost foarte puternic”

3 săptămâni in urmă 23

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, regulile se schimbă la „Asia Express- Drumul Împăraților”. A patra zi a etapei, cunoscută până în acest moment drept ziua de bilanț, va veni cu o surpriză pentru cele cinci echipe rămase în joc.

„Stăteam și ne făceam toți scenarii. Nici nu știi la ce să te aștepți, dacă e de bine sau de rău! Șocul a fost foarte puternic. Ne-am așteptat la o surpriză, dar nu la asta!”. Începând cu seara aceasta echipele se despart, iar vedetele vor lupta separat în cursă.

 „Șocul a fost foarte puternic”

„Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil”

În vreme ce cinci concurenți vor rămâne alături de Irina Fodor să îndeplinească anumite provocări, ceilalți cinci vor pleca fără partenerii lor pe traseu, vor călători separat, își vor găsi cazare, vor face singuri autostopul și misiunile. Parcursul celor care pleacă singuri pe Drumul Împăraților va depinde de rezultatele la jocuri ale coechipierilor rămași alături de Irina Fodor.

Dacă cei din urmă vor câștiga jocurile și cei de pe traseu vor primi anumite avantaje prețioase în joc. Despărțirea îi va surprinde, dar și îi va emoționa: „Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor”, va spune Elwira Petre cu ochii în lacrimi.

echipele-se-despart-la-asia-express-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Nici n-am plecat bine că m-am gândit la Adi, m-a luat dorul. Nu eram pregătit pentru asta”, va adăuga Emi. Cum se vor descurca vedetele singure în cursă, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție „Asia Express- Drumul Împăraților”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă