Reguli dure pentru participanții de la Roland Garros! Organizatorii au anunțat protocolul turneului de la Paris

2 months ago 2

Sportivii care vor participa la Roland Garros 2020 vor trebui să respecte regulile dure de la US Open 2020, toate acestea deoarece organizatorii turneului de la Paris au decis să fie aceleași.

Organizatorii de la Roland Garros au anunțat că va exista un mediu protejat la turneul de la Paris, toate acestea pentru a evita ca sportivii să fie infectați cu noul coronavirus. Astfel, regulile dure de la US Open se vor menține și la Roland Garros, chiar dacă protocolul strict de la Grand Slam-ul american a nemulțumit mai mulți sportivi.

Reguli dure pentru participanții de la Roland Garros

Sportivii care doresc să participe la Roland Garros și joacă în calificăru trebuie să ajungă la Paris cu patru zile înainte, iar cei care evoluează direct pe tabolul principal cu trei zile, cu excepția celor care sunt implicați în alte turnee în zilele respective.

Totodată, sportivii și membrii staff-urilor vor fi testați pentru noul coronavirus la sosirea la hotel, într-o zonă special amenajată pentru acest lucru, iar eu trebuie să rămână în camerele lor până la primirea rezultatului negativ al primului test. Al doilea test va fi făcut în decus de 48 de ore după primul test, iar apoi sportivii vor fi testați din cinci în cinci zile.

Ce se întâmplă cu sportivii depistați pozitiv

Dacă un sportiv va fi depistat pozitiv cu noul coronavirus, atunci acesta va fi izolat pentru 14 zile și retras din competiție. Dacă un participant la Roland Garros stă în aceeași cameră cu o persoană testată pozitiv, atunci sportivul va fi retras din competiție

Participanții la Roland Garros 2020 vor fi cazați în două hoteluri oficiale și nu va exista cazare privată, iar sportivii vor avea voie să părăsească hotelul doar pentru a merge la meci sau antrenament.

În cazul în care un sportiv va avea simptome specifice coronavirusului, atunci acesta nu trebuie să se prezinte la terenul de tenis, iar în acel timp trebuie să contacteze echipa medicală.

11.500 de spectatori vor putea intra la meciurile de la Roland Garros, în trei zone special amenajate pentru disputarea partidelor.

The post Reguli dure pentru participanții de la Roland Garros! Organizatorii au anunțat protocolul turneului de la Paris appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools