Regina Elizabeth a II-a vorbeşte despre unitate în Commonwealth, înainte de difuzarea în SUA a interviului acordat de prinţul Harry şi soţia sa Meghan

2 luni in urmă 2

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a vorbit, duminică, într-un mesaj transmis de Ziua Commonwealth-ului, despre unitate în “vremuri cum nu au mai existat”, cu câteva ore înainte de difuzarea în SUA a interviului acordat de nepotul său, prinţul Harry, şi soţia acestuia Meghan, relatează Reuters.

Regina a menţionat “profunda apreciere a susţinerii reciproce şi a hranei spirituale de care ne bucurăm fiind conectaţi unii de alţii” în perioada pandemiei de coronavirus.

“Am apreciat cu toţii în continuare susţinerea, experienţele şi cunoştinţele pe care le aduc munca împreună şi sper că vom menţine acest simţ reînnoit al apropierii şi al comunităţii”, a precizat regina Marii Britanii.

Mesajul reginei a fost transmis la televiziunea britanică înainte ca, în această noapte, în SUA să fie difuzat un interviu acordat de prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, jurnalistei Oprah Winfrey.

Extrase din interviul pre-înregistrat cu Oprah Winfrey au arătat-o ​​pe Meghan, în vârstă de 39 de ani, afirmând că este ”gata să vorbească” despre experienţa ei de a se căsători în familia regală britanică, în 2018.

Nepotul reginei şi soţia sa au uimit familia regală în ianuarie anul trecut, anunţând că vor renunţa la rolurile lor oficiale regale pentru a-şi construi o nouă viaţă independentă, în California.

Ruptura a fost confirmată luna trecută şi, în ultima săptămână, cuplul şi Palatul Buckingham s-au angajat într-un război de cuvinte din ce în ce mai înverşunat, pe fondul acuzaţiilor de minciuni, hărţuire şi defăimare.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă