Regina Elisabeta, prima apariție publică după interviul lui Harry și Meghan. Suverana și-a făcut interlocutorii să râdă

4 săptămâni in urmă 3

Regina Elisabeta a II-a a avut vineri prima apariție publică de la interviul controversat acordat de prințul Harry și soția acestuia, Meghan, un interviu care a zdruncinat casa regală prin acuzațiile aduse.

Suverana a participat la o întâlnire online cu oameni de știință și elevi, pentru a marca Săptămâna Britanică a Științei, dar nu a făcut nicio referire la criza provocată de dezvăluirile celor doi. În schimb, la cei 94 de ani, regina Elisabeta a II-a a arătat că își păstrează simțul umorului și și-a făcut interlocutorii să râdă cu poftă atunci când a fost întrebată despre cosmonautul Iuri Gagarin, pe care a avut ocazia să-l întâlnească.

- Bună dimineața!

- Bună dimineața, majestate! E minunat să fim cu dumneavoastră pentru a sărbători Săptămâna Britanică a Științei. Iuri Gagarin, primul om care a călătorit în spațiu, s-a născut pe 9 martie și cred, doamnă, că l-ați cunoscut. Ce ne puteți spune despre asta?

- Într-adevăr, da, a fost foarte interesant să-l cunosc.

- Cum era el?

- Rus!(râsete). Nu vorbea engleza. Era fascinant și cred că era fascinant, pentru că a fost primul (n.r: în spațiu), a adăugat regina. 

Iată momentul:

Citiți și:  Prima reacție de la Palatul Buckingham, după interviul lui Harry și Meghan Markle: "Vor fi întotdeauna membri ai familiei"

Prima reacţie a prinţului William, după interviul fratelui său Harry: „Nu suntem o familie rasistă”

Ce cred britanicii despre Harry și Meghan Markle, după acuzațiile rasiste la adresa Casei Regale

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă