Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îşi anulează tradiţionalul Crăciun la Sandringham din cauza OMICRON

3 săptămâni in urmă 18

 Profimedia images regina Elisabeta FOTO: Profimedia images

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi-a anulat tradiţionala şedere la Sandringham, în estul Angliei, pentru Crăciun, pe care în acest an îl va sărbători la Castelul Windsor, în apropiere de Londra, a luni BBC.

LUNI, 20 DECEMBRIE 2021, 22:10

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Suverana în vârstă de 95 de ani a luat această "decizie personală după o analiză atentă", a explicat agenţiei britanice de presă PA o sursă apropiată de monarhie, pentru care această alegere "reflectă o abordare prudentă".

Regina, pe care medicii au sfătuit-o în octombrie să se odihnească după o noapte petrecută la spital, şi membrii apropiaţi ai familiei regale petrec în mod tradiţional Crăciunul la Sandringham, unde merg la biserică în ziua de Crăciun.

Regina a renunţat deja, ca măsură de precauţie, să organizeze tradiţionala sa reuniune de familie care trebuia să aducă împreună circa 50 de persoane marţi la Castelul Windsor, acum reşedinţa sa principală, pentru prima dată de la moartea soţului său Philip în aprilie.

În contextul răspândirii rapide a Omicron în Marea Britanie, care a înregistrat luni 91.743 de noi cazuri de COVID-19 în 24 de ore, unii britanici sunt îngrijoraţi şi îşi anulează ieşirile pentru a petrece Crăciunul în familie, în timp ce alţii se declară împotriva unor restricţii dure.

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luni că nu va ezita să ia măsuri mai restrictive pentru a limita răspândirea variantei Omicron a coronavirusului, dar amână pentru moment decizia, deşi ea este dorită de unii.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă