Regina Elisabeta a II-a a apărut în baston la un eveniment public

1 săptămână in urmă 7


Regina Elisabeta a II-a a apărut în baston la un eveniment ce a avut loc Westminster Abbey, unde avea loc marcarea centenarului Legiunii Regale Britanice. Suverana, în vârstă de 95 de ani, a avut nevoie de ajutor pentru a se deplasa.


Regina Elisabeta a II-a a purtat o ținută albastră, la care a accesorizat o pălărie în aceeași nuanță. Suverana a avut o geantă neagră care s-a asortat cu pantofii, dar și cu mănușile.


La ceremonia organizată la Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică, Regina Marii Britanii a venit însoțită de fiica sa. Prințesa Anne, în vârstă de 71 de ani, i-a oferit bastonul mamei sale când aceasta a coborât din limuzina cu care venise la evenimentul de la Westminster Abbey.


Pentru a intra în biserică, Regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ci a ales să intre pe una laterală, numită „Curtea poetului”, mai aproape de altar, astfel că și-a scurtat drumul. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze această situație.Surverana a mai fost văzută în baston, în anul 2003, când suferise o intervenție chirurgicală la genunchi. Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, iar în cele peste aproape șapte decenii de domnie nu a avut mari probleme de sănătate.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă