Reghecampf s-a pronunţat clar în conflictul dintre Dan Petrescu şi Ioan Varga

1 săptămână in urmă 21

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Unii suporteri chiar i-au scandat "Demisia" lui Petrescu, ceea ce l-a deranjat foarte mult antrenor, iar Varga a scos în evidenţă şi condiţiile extraordinare pe care clubul i le-a asigurat pentru a aceste rezultate. Cel mai mare salariu din Liga 1, transferuri de multe milioane şi, în general, un buget enorm dacă în contrabalanţă sunt puşi banii produşi de echipă.

Reghecampf este de partea lui Dan Petrescu în conflictul cu Ioan Varga

Lui Victor Angelescu (38 de ani), coacţionarul Rapidului, de exemplu, i se pare normal ca antrenorul unei echipe, în cazul de faţă Dan Petrescu, să explice jocul si rezultatele echipei.

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) însă este deranjat de modul în care este tratat Petrescu şi îl consideră pe fostul internaţional român cel mai bun antrenor din campionatul intern.

"Este antrenorul cel mai de succes din campionatul românesc şi mi se pare că oamenii uită foarte repede ce performanţe a făcut. Nu este ușor sa câștigi un campionat. Sunt sigur ca echipa ar pierde un mare antrenor, însă în fotbalul românesc este posibil orice", a declarat Petrescu pentru digisport.ro.

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

Întrebat şi pe cine vede campioană la finalul acestui sezon, Reghe e evitat un răspuns, dar este convins că FCSB îşi va reveni şi va intra în play-off.

"Este greu să spun acum, după numai o treime din campionatul regulat. FCSB a avut un început slab, dar până în play-off o să-şi revină.

Craiova va juca un rol important, sunt sigur, dar, cum spuneam, e greu să dai un răspuns argumentat şi să indici o anumită echipă. Eu le urez succes tuturor", a mai spus Reghecampf.

Etichete: dan petrescu , reghecampf , reghecampf petrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă